Citeste zodiacul tau karmic! Afla ce ai fost intr-o viata anterioara si de ce te-ai reincarnat in aceasta zodie!

Ne nastem intr-o anumita zodie cu scopul de a intelege si de a ne asuma trasaturile zodiei respective, pentru ca in viata anterioara nu am acceptat comportamentul pe care zodia actuala ni-l impune.

Autor: Roxana Lupea

 

BERBEC- In vietile anterioare, individul a pus mare accent pe formarea propriei sale personalitati. Are multa energie de consumat, acumulata pe parcursul mai multor vieti in care s-a luptat pentru viata sa cu toata puterea. A fost un temerar, un om curajos, care a trait viata la intensitate maxima, convins ca nu trebuie sa lase viata sa treaca fara a actiona cu toata forta si fara a-si manifesta individualitatea.
Uneori a abuzat de energia pe care a avut-o, alteori a canalizat-o in scopuri eroice, fiind un luptator, pentru ca si-a pus energia in slujba altora, pentru care s-a luptat. Acum are atat de multa energie, incat o canalizeaza adeseori in directi gresite, spre agresivitate sau violenta, de aceea principala sa lectie de viata tine de controlarea acestei mari cantitati de energie. E obisnuit – din vietile anterioare – ca poate rezolva totul prin forta fizica, asa cum vrea el, stiind ca forta e cea mai buna solutie de a-si croi drumul prin viata, de aceea va fi tentat sa o foloseasca si acum exagerat de mult, adeseori provocand traume sau rani celorlalti. Daca va gasi calea de a-si valorifica energia la justa valoare – prin sport, munca sau alt gen de actiune ce necesita energie fizica – isi poate implini lectia karmica ce ii cere o mai mare atentie asupra modului in care actioneaza. Nu este genul de om care sta pe marginea vietii ci va lupta si acum cu aceeasi forta pentru a-si crea viata pe care o doreste.
Se va manifesta cu egoism incercand sa se puna pe sine in valoare, dar adeseori valoarea sa se confunda cu forta pe care o degaja.
 
 
TAUR – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Taurului nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie.
In vietile anterioare individul a pus mare accent pe bani, pe valorile materiale ale vietii, a incercat sa se inconjoare numai de valori concrete, palpabile, care sa-i inspire un anume confort si sa-i asigure o viata linistita. A dorit sa simta ca are ceva ce ii apartine, fie ca avutia sa era sub forma de lucruri, bani, sau persoane. Totusi, din aceasta dorinta a sa de a se atasa de ceea ce ii apartinea, a nascut o mare iubire fata de tot ceea ce il inconjoara. Evident, iubirea sa a luat diverse forme, de la iubirea pentru bunuri materiale, pana la iubirea de oameni, dar catre acele lucruri si acei oameni care ii confereau o anume siguranta si incredere. Totusi, iubirea sa a putut ajunge usor la extreme: dragostea de bani si bunuri poate sa se fi transformat in lacomie sau avaritie, dragostea de oameni s-a putut transforma in posesivitate si gelozie sau chiar in limitarea libertatilor celui drag prin transformarea lui intr-un supus al placerilor proprii. A cautat securitatea in viata, dar nu a stiut sa ofere prea mult in schimb. A cautat o viata fara griji materiale in care totul sa fie bine organizat, fara a intampina greutati in evolutia existentei sale. E posibil chiar sa fi avut o viata anterioara banala, supusa doar placerilor primare ale individului: mancare, somn, odihna, bani, sex, dar fara sa isi extinda orizonturile dincolo de simplele nevoi ale simturilor. In aceasta viata, din nevoia sa majora de securitate, trebuie sa invete sa ofere si altuia din binele sau, sa se daruiasca celor pe care ii iubeste, sa se detaseze de simplele nevoi primare, sa isi valorifice talentele cu care a fost inzestrat. Poate atinge nivelul de bine si confort din viata anterioara numai prin munca si dedicatie totala muncii sale.
 
 
GEMENI- Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Gemenilor nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. Individul sufera de o karma intelectuala si comunicationala, deoarece in viata anterioara a acumulat foarte multe cunostinte- ceea ce in aceasta existenta il va face sa atinga un nivel intelectual ridicat, avand la baza cunostintele adunate de-a lungul mai multor reincarnari- dar cunostintele sale au fost dezorganizate, punand mai mult accent pe cantitate decat pe calitate, dorind sa faca prea multe in acelasi timp, fara a mai aprofunda. Desi a aflat multe lucruri importante despre viata, nu a reusit sa puna teoria in practica, devenind un teoretician perfect, dar ce pacat ca teoria sa nu foloseste adeseori la nimic... In aceasta incarnare poate fi atras de multe laturi intelectuale, va citi mult, se va interesa de domenii care l-au atras si in vechime, dar pe cat de mult va acumula, pe atat de greu va fi sa exprime ceea ce a acumulat. Acesta este planul asupra caruia va trebui sa acorde cea mai mare atentie: planul comunicarii, acesta fiind unul din planurile la care a acumulat cele mai mare lacune in vietile anterioare. Desi a adunat informatie prin studiu, calatorii, conversatii, lectura, scoala, nu a comunicat tot ceea ce a invatat sau nu a utilizat corect tot ce a aflat. Subiectul are acum un mesaj de transmis lumii, de aceea e obligatoriu sa gaseasca o cale intelectuala de a spune celorlalti ceea ce stie, deci sa se puna in sprijinul lumii la nivel cat mai larg (public). E posibil ca in aceasta existenta sa urmeze unul din studiile pe care nu le-a incheiat in viata anterioara, de aceea, daca in timpul tineretii nu a luat-o pe calea pe care karma i-a trasat-o, e foarte posibil sa porneasca pe calea respectiva chiar si mai tarziu in viata, dupa ce a ating maturitatea. Subiectul trebuie sa descopere o cale de exprimare a gandurilor si cunostintelor sale la nivel mai larg, prin literatura, contact cu publicul, invatamant, presa, scoala, calatorii, comert, transporturi.
 
 
RAC indica o karma emotionala. In viata anterioara, individul nu a reusit sa-si manifeste iubirea profunda fata de cei dragi, desi a stiut ce e iubirea, dar nu a reusit sa-si canalizeze iubirea spre un scop constructiv, cum ar fi formarea unei familii. Acum familia este totul pentru el, dar trebuie sa lupte din greu pentru a se simti undeva „acasa”, apartinand unui mediu bine inchegat. Acum trebuie sa-si focalizeze toata atentia si grija fata de cei de acelasi sange si fata de cei alaturi de care isi va crea un univers intim. In aceasta viata are un spirit de familie bine dezvoltat care are la baza lipsa familiei in viata precedenta. I-a lipsit familia, dragostea si protectia parinteasca in viata precedenta, tocmai de aceea, pentru a contrabalansa lipsurile de atunci, va face din familie unul din scopurile esentiale ale vietii sale. Acum trebuie sa invete sa ofere iubire si afectiune fara a astepta ceva in schimb, sa gaseasca o tinta a prea plinului emotional de care dispune, dar fara a privi afectiunea ca un schimb egoist, ci ca pe un dar neconditionat pe care cei din jurul sau il merita. Totusi aceasta afectiune poate avea o latura posesiva, dorind sa ii tina legati de el pe cei carora le ofera dragoste, aceasta tendinta nascandu-se din lipsa unei aparente la o familie sau la un mediu intim in viata anterioara, i-a lipsit atat de mult familia in viata precedenta incat acum are tendinta de a-i tine total dependenti de el, strans atasati pe toti cei pe care ii iubeste, dintr-o frica inexplicabila ca i-ar putea pierde. Lupta pentru a simti securitatea in plan emotional si familial tocmai pentru ca in viata precedenta aceasta i-a lipsit sau a fost foarte oscilanta.
 
 
LEU – In viata anterioara, individul a dezvoltat un puternic ego care l-a condus spre posturi importante, avand o influenta asupra mai multor oameni. Orgoliul l-a dus catre o treapta superioara in societatea din care facea parte, foarte posibil intr-un domeniu politic sau artistic. Dorea sa fie el centrul atentiei, sa fie laudat, recompensat, de aceea e foarte posibil sa fi avut un rol important in mediul in care a trait, poate chiar in fruntea unei anumite colectivitati. A incercat sa isi traiasca viata la intensitate maxima, sa obtina din existenta sa toate onorurile pe care le-a visat, si este posibil chiar sa se fi bucurat de o anume glorie, in functie de contextul general al studiului de fata. A atins si detinut puterea sau a fost instrument al puterii, dedicandu-si toata energia in scopul exercitarii puterii asupra altora. Chiar daca nu el direct a fost capul acestei puteri, atunci el a fost parte integranta din anumite sisteme de conducere ale timpurilor respective, pentru ca a trait in vremuri de glorie, in vremuri importante pentru istorie.
 
 
FECIOARA – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Fecioarei nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. In vietile anterioare nu a pus suficient accent pe munca si datorie, abordand o atitudine pasiva. Trebuie sa invete sa se sacrifice pentru altii si sa lucreze mai mult in avantajul altora, fie ca e vorba de un singur om sau de o intreaga comunitate. Trebuie sa uite de propria persoana pentru ceilalti, carora sa li se dedice cu responsabilitate. Va trebui sa aiba mereu pe cineva de care sa aiba grija, dar fara a cere vreodata recunostinta sau rasplata acestora. Adeseori va fi nevoit sa accepte umilinta si efortul peste masura, vazand ca altii au de castigat de pe urma sa. Acum i s-au conferit calitati intelectuale aparte cu care trebuie sa-si analizeze perpetuu viata pe care o traieste. Nu trebuie sa lase nimic la voia intamplarii, ci sa incerce sa-si organizeze eficient viata. Trebuie sa ajunga pana acolo incat, prin organizare eficienta, sa-si poata controla propria viata pana in cele mai mici detalii. Va putea sa se ridice pe o treapta superioara, dar numai prin munca si mari greutati, dar cu atat mai solid ii va fi succesul. Trebuie sa lase ceva concret in urma sa, ca sa simta ca viata sa n-a fost irosita, ci a fost una productiva. Totusi, va avea datoria de a-i servi pe altii pin tot ceea ce face, deci trebuie sa accepte adeseori pozitii inferioare sau sa poarte in spate o viata intreaga pe altii.
 
 
BALANTÃ – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Balantei nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. Nu a pus suficient accent pe uniune, nu a putut sa se dedice unui partener de viata si sa fie pe placul acestuia, casatoria nu a fost punctul central al vietii sale si a facut mari eforturi de a reusi in acest plan. In aceasta viata trebuie sa i se dedice in totalitate partenerului de viata, raspunzand asteptarilor acestuia. Trebuie sa invete legea reciprocitatii si a adaptarii dupa orice tip uman, deci nu trebuie sa uite nici o clipa ca relatiile inter-umane nu sunt perfecte, ci trebuie dezvoltate cu ajutorul unei imense tolerante, a unei mari intelegeri si capacitati de acceptare a diferentelor dintre oameni. Trebuie sa-si dezvolte o mare capacitate de a se ajusta pe dorintele celuilalt, invatand sa fie tolerant in fata diferentelor si sa accepte compromisuri, avand in prim plan nu propria persoana, ci intotdeauna pe celalalt, opusul, complementarul, jumatatea cealalta, in orice relatie s-ar afla. Nu trebuie sa se aseze pe sine pe primul plan al preocuparilor, ci trebuie sa se aplece mai mult asupra nevoilor celorlalti. E posibil sa isi reintalneasca in aceasta viata iubirea cea mai mare a existentei anterioare, dar nu e obligatoriu ca aceasta iubire sa se concretizeze prin casatorie. Dimpotriva, ea ar putea ramane un ideal intangibil, acel punct nevralgic care il va face sa lupte pentru atingerea armoniei. Nu trebuie sa astepte toata viata sufletul pereche, ci trebuie sa accepte iubirile care i se ofera, intelegand ca nimic nu poate fi perfect. Scopul sau principal in aceasta viata trebuie sa fie pacea, linistea, armonia, buna convietuire cu ceilalti, buna intelegere a celorlalti, dreptatea, sinceritatea, judecata justa si intotdeauna amabilitatea si politetea in relatiile cu lumea. Nu trebuie sa se abata de la aceste principii de viata care i-ar putea aduce realizarea deplina a idealurilor sale.
 
 
SCORPION- In viata anterioara individul a avut o existenta dura, in care a acumulat mari datorii karmice fata de cei din jur. A avut o fire mai razboinica, mai bataioasa, care i-a atras multi dusmani fata de care, in actuala existenta, va avea de platit. Si-a exercitat puterea intr-un mod autoritar si agresiv fata de ceilalti, a abuzat de forta sa – ori fizica, ori psihica, ori politica, ori erotica – pentru a obtine avantaje in beneficiu personal. A avut tendinte distructive sau autodistructive, nu a iertat si nu uitat usor ofensele care i s-au adus, si e posibil ca, undeva in subconstientul sau karmic, sa aiba si acum amintiri negative vis-a-vis de intamplari din viata precedenta, pe care vrea sa le razbune acum. Aceeasi atitudine transanta o are si in aceasta viata, mostenind energia debordanta din viata precedenta, si este tentat sa si-o iroseasca in acte de exercitare a fortei asupra celorlalti: violenta, razbunare, gelozie, duritate. Pentru ca a trecut prin atat de multe experiente dramatice in viata precedenta, el este obisnuit acum cu dificultatile existentei, este obisnuit ca pentru tot ce obtine trebuie sa lupte si nu il sperie greutatile. Este calit in atatea vieti dificile, dar nu inseamna ca aceasta va fi mai usoara. Invatat cu greul, el are o capacitate de adaptare fantastica la orice vicisitudini ale sortii, capabil de mari transformari pe sablonul exigentelor vietii. Va trebui sa treaca de latura materialista a vietii spre latura spirituala, o cale spirituala este necesara pentru a-si atinge telurile karmice, fie ca e vorba de o forma filosofica, religioasa sau culturala a spiritualitatii. Ca si in viata precedenta, el va cadea adeseori in cele mai negre vagauni, dar va avea puterea fantastica de a se redresa, de a reveni la normal, ca pasarea Phoenix din propria-i cenusa. Trebuie sa devina un simbol viu pentru altii pentru capacitatea de transformare si de renastere chiar si in cele mai crunte momente ale vietii. Trebuie sa aprofundeze viata, sa nu se lase inselat de pojghita aparenta de la suprafata, sa descopere tainele vietii si ale mortii, sa patrunda adanc in esenta existentei sale, de aceea o cale spirituala aprofundata ar fi cea mai potrivita pentru a-si implini acest deziderat.
 
 
SÃGETÃTOR – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Sagetatorului nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. In viata anterioara, nu a putut sa-si ia viata in serios, s-a cam jucat cu viata sa, ca un fluturas de neoprit, si nu a reusit sa castige credibilitatea lumii. Acum, exact aceasta este trasatura dominanta la care trebuie sa acorde atentie: sinceritatea, credibilitatea, loialitatea, depunand eforturi pentru a demonstra de fiecare daca ca este un om de incredere, pe care oricine se poate baza. Nu a reusit sa-si extinda orizonturile cunoasterii, fie in plan intelectual – studii, cultura, educatie – fie in plan geografic – calatorii, deplasari. S-a incarnat cu o karma a cunoasterii, a extinderii spiritului pana la niveluri cat mai inalte – stiinta, filosofie, cultura, studii inalte, spiritualitate – pe care in viata anterioara le-a tratat cu indiferenta, multumindu-se cu o „spoiala” de cunoastere din toate domeniile. E posibil ca atunci sa fi apelat la minciuna, dualitate, superficialitate, ignoranta, pe cand acum i se cere imperios sa devina un exemplu de elevare spirituala,  luand-o pe calea cunoasterii avansate intr-un domeniu care il atrage si pe care sa-l transforme intr-un ideal de viata. Nu trebuie insa sa treaca superficial prin studiu, ci sa incerce sa duca pana la varf acel domeniu teoretic. Pe de alta parte, trebuie sa se bucure, in aceasta viata, de o mare libertate de miscare, de cunoastere, de exprimare, deci sa invete sa-si expuna sincer punctele de vedere, fara a le imbraca in vorbe mari, care sa faca placere auditoriului. Trebuie sa invete sa spuna adevarul si sa aiba curajul propriilor principii. O cale spirituala i s-ar potrivi de minune, fie ca e religie, cultura sau o forma de filosofie abstracta. S-a nascut intr-o zodie complexa pentru a deveni un om complex, depasind pragul superficialitatii de care a dat dovada in viata anterioara. Trebuie sa aiba o viata activa, in perpetua schimbare, in care sa invete sa-si foloseasca din plin marile talente cu care a fost inzestrat si sa-si puna permanent imensa creativitate la treaba. A trai o viata stearsa si pasiva, nascut fiind sub zodia Sagetatorului, nu ar face decat sa-si rateze misiunea. Virtutile deosebite ale Sagetatorului ii sunt acum imperative de viata!
 
 
CAPRICORN – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Capricornului nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. In viata anterioara nu a putut sa castige respectul societatii pentru valoarea sa umana, a trait mereu in stransa dependenta de altii, fara a lupta pentru a dovedi cine este. A preferat o pozitie calduta alaturi de cineva drag – un partener de viata, o familie, un parinte, un camin – de la care a capatat securitatea emotionala de care avea nevoie. Acum el trebuie sa se detaseze de latura emotionala a vietii pentru a-si castiga o pozitie solida in societate. Sa devina un nume, sa aiba un renume, sa obtina respectul lumii pentru ceea ce a realizat prin forte proprii. S-a reincarnat cu o karma a datoriei si a realizarii profesionale, aceste planuri fiind slab reprezentate in viata anterioara. Acum el trebuie sa devina un exemplu in plan profesional, trebuie sa urce pe treptele carierei prin eforturi sustinute. Este o zodie karmica prin excelenta, patronata de Saturn, si el o planta cu incarcatura karmica profunda, de aceea viata subiectului nu va fi usoara, ci va fi supusa multor probe de incercare de natura karmica, dar prin munca, efort si tenacitate, dovedind ca poate lupta cu viata, va reusi sa-si capete pozitia care i se cuvine. Acum va invata lectia datoriei, a seriozitatii, a depasirii piedicilor prin forte proprii, ceea ce in viata anterioara nu a reusit sa faca, fiind prea legat de altii care luptau in locul lui. Atunci a fost un om prea sensibil, fragil in fasa greutatilor, clacand adeseori la greu, pe cand acum trebuie sa devina un dur, un om puternic, influent, fara teama, un om care isi poate cladi singur destinul prin efort. Va sti ce sunt greutatile, dar le va depasi de fiecare data prin marea sa vointa. Virtutile deosebite ale Capricornului ii sunt acum imperative de viata!
 
 
VÃRSÃTOR arata ca individul a trait in perioade istorice in care valorile de egalitate, libertate si independenta erau avansate sau in care s-a luptat acerb pentru obtinerea acestor drepturi. Avea o viziune universala despre iubire si daruire si era cu un pas inaintea semenilor sai prin principiile dupa care isi ghida viata, tocmai de aceea acum ii este dat sa aiba tot un mod de viata mai modern, mai aparte, mai avansat. A trait existente in care s-a luptat pentru un ideal suprem, dincolo de fiinta sa, dincolo de nevoile sale, eventual un ideal pentru o colectivitate de oameni. Nu s-a dedicat prea mult celor apropiati, nici macar propriei sale persoane, pentru ca pentru el era mai importanta lumea in care traia si binele colectivitatii. Acum are o atractie spre lumea larga, spre tot ce e nou si modern, tocmai pentru ca in reincarnarile trecute a fost deosebit de ceilalti, afirmandu-se prin mentalitatea sa foarte liberala. A cautat sa-si extinda cat mai mult orizonturile, nu s-a oprit la o viata ingusta si limitata in care sa-si asigure doar binele personal, ci a cautat sa devina un exemplu  pentru ceilalti, uitand de orice egoism personal. Totusi i-a neglijat pe cei apropiati, de aceea in aceasta viata trebuie sa asigure afectiunea si ocrotirea in primul rand celor care tin la el si abia apoi sa-si indrepte prea plinul catre lumea larga. A trait mai mult pentru grupul din care facea parte, societatea, gruparile, cercul, mediul bine definit al lumii sale fiind practic centrul existentei trecute.
 
 
PESTI indica o karma de suferinta, ca urmare a unor incarnari grele in care insa individul nu a putut sa lupte cu greutatile ci a preferat sa fuga de ele. S-a ascuns intr-o lume a iluziei in care isi impunea sa faca abstractie de problemele grave cu care se confrunta, alunecand pe o panta a melancoliei pasive. Si-a lasat vietile anterioare sa treaca fara rost, visand la sperante desarte si asteptand de la altii sprijin. Pasivitatea si auto-compatimirea au fost cei mai mari dusmani care i-au distrus personalitatea si a devenit incetul cu incetul un om absent din iuresul vietii. Acum trebuie sa se debaraseze de aceasta tendinta spre inactivitate si eschiva si sa aiba curajul sa infrunte greutatile si sa le rezolve de unul singur, fara a mai astepta ajutor de la altii. Nici viata actuala nu va fi usoara, adeseori orice tendinta spre pasivitate ii va fi sanctionata grav, luandu-i-se sansa sau dreptul de a simti viata la intensitate maxima. Pasivitatea vietilor anterioare va reveni in aceasta viata cu diverse repercusiuni: imobilitate fizica, suferinta, boala karmica, compromis, sacrificiu, izolare, singuratate, tradare, resimtind acum ceea ce nu a stiut sa pretuiasca in vietile anterioare: sansa de a decide singur, de a te misca in voie, de a actiona la momentul oportun. Trebuie sa-si dezvolte increderea in sine, sa gandeasca intotdeauna pozitiv, sa nu se mai lase furat de pasivitate, iluzii si melancolie. Trebuie sa porneasca pe un drum spiritual prin care sa se sacrifice pentru altii.
 
 
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC- In vietile anterioare, individul a pus mare accent pe formarea propriei sale personalitati. Are multa energie de consumat, acumulata pe parcursul mai multor vieti in care s-a luptat pentru viata sa cu toata puterea. A fost un temerar, un om curajos, care a trait viata la intensitate maxima, convins ca nu trebuie sa lase viata sa treaca fara a actiona cu toata forta si fara a-si manifesta individualitatea. Uneori a abuzat de energia pe care a avut-o, alteori a canalizat-o in scopuri eroice, fiind un luptator, pentru ca si-a pus energia in slujba altora, pentru care s-a luptat. Acum are atat de multa energie, incat o canalizeaza adeseori in directi gresite, spre agresivitate sau violenta, de aceea principala sa lectie de viata tine de controlarea acestei mari cantitati de energie. E obisnuit – din vietile anterioare – ca poate rezolva totul prin forta fizica, asa cum vrea el, stiind ca forta e cea mai buna solutie de a-si croi drumul prin viata, de aceea va fi tentat sa o foloseasca si acum exagerat de mult, adeseori provocand traume sau rani celorlalti. Daca va gasi calea de a-si valorifica energia la justa valoare – prin sport, munca sau alt gen de actiune ce necesita energie fizica – isi poate implini lectia karmica ce ii cere o mai mare atentie asupra modului in care actioneaza. Nu este genul de om care sta pe marginea vietii ci va lupta si acum cu aceeasi forta pentru a-si crea viata pe care o doreste. Se va manifesta cu egoism incercand sa se puna pe sine in valoare, dar adeseori valoarea sa se confunda cu forta pe care o degaja. 

TAUR – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Taurului nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. In vietile anterioare individul a pus mare accent pe bani, pe valorile materiale ale vietii, a incercat sa se inconjoare numai de valori concrete, palpabile, care sa-i inspire un anume confort si sa-i asigure o viata linistita. A dorit sa simta ca are ceva ce ii apartine, fie ca avutia sa era sub forma de lucruri, bani, sau persoane. Totusi, din aceasta dorinta a sa de a se atasa de ceea ce ii apartinea, a nascut o mare iubire fata de tot ceea ce il inconjoara. Evident, iubirea sa a luat diverse forme, de la iubirea pentru bunuri materiale, pana la iubirea de oameni, dar catre acele lucruri si acei oameni care ii confereau o anume siguranta si incredere. Totusi, iubirea sa a putut ajunge usor la extreme: dragostea de bani si bunuri poate sa se fi transformat in lacomie sau avaritie, dragostea de oameni s-a putut transforma in posesivitate si gelozie sau chiar in limitarea libertatilor celui drag prin transformarea lui intr-un supus al placerilor proprii. A cautat securitatea in viata, dar nu a stiut sa ofere prea mult in schimb. A cautat o viata fara griji materiale in care totul sa fie bine organizat, fara a intampina greutati in evolutia existentei sale. E posibil chiar sa fi avut o viata anterioara banala, supusa doar placerilor primare ale individului: mancare, somn, odihna, bani, sex, dar fara sa isi extinda orizonturile dincolo de simplele nevoi ale simturilor. In aceasta viata, din nevoia sa majora de securitate, trebuie sa invete sa ofere si altuia din binele sau, sa se daruiasca celor pe care ii iubeste, sa se detaseze de simplele nevoi primare, sa isi valorifice talentele cu care a fost inzestrat. Poate atinge nivelul de bine si confort din viata anterioara numai prin munca si dedicatie totala muncii sale.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi!

Cele mai ghinioniste zodii in 2018! Necazurile le doboara!

Acestea sunt combinatiile de zodii care nu trebuie sa se casatoreasca niciodata!

Până la sfârșitul săptămânii 5 zodii își vor îndeplini obiectivele mărețe

SIMONA HALEP a radiat de fericire! BĂRBATUL care a făcut-o să uite de Toni Iuruc

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Boala cruntă de care a suferit Regina Elisabeta. Abia acum s-a aflat

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies