Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian

Clanul Corduneanu se pregătește de război după ce soția lui Adrian Corduneanu l-a înșelat pe interlop cu un bărbat.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian
Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian


In articol:

Apropiații clanului Corduneanu au mai dezvăluit că Ramona a avut o relație și cu un bărbat din clanul Sheriff, care controlează o parte din sectorul 6 al Capitalei.

Se poate lăsa cu sânge în lumea dură a României după ce nevasta unuia dintre cei mai duri interlopi din Moldova l-ar fi „tradus” pe acesta cu un bărbat dintr-un clan rival.

Informațiile obținute de cancan.ro scot în evidență probe de necontestat. Astfel, „după mai bine de un an a ieșit la iveală prima dovadă a amantlâcului din lumea interlopă”. Ramona, soția lui Adrian Corduneanu, apare într-o fotografie în patul altui bărbat. 

De altfel, sunt arhicunoscute episoadele în care Ramona a stârnit războiul în interiorul celui mai temut clan din România când a plecat de acasă mai multe zile. Adrian Corduneanu, cunoscut în mediile de specialitate drept Beleaua se afla în închisoare la acel moment.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Criză de gelozie a lui Adrian Corduneanu

Aşa cum era şi firesc, a urmat o criza extremă de gelozie după ce a aflat că Diamantul roz îşi pierde din strălucire din cauza adulterului. Interlopul din Iaşi l-a suspectat chiar şi pe fratele său pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia, fapt pentru care a jurat răzbunare. „Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, sunt vorbele deja rămase celebre în lumea interlopilor.

„Potrivit informațiilor care au însoțit fotografia, instantaneul a fost realizat în perioada în care Ramona Corduneanu a susținut că a plecat/fugit în Anglia. Iar ”inculpatul” cu care s-a fotografiat goală în pat ar fi un tânăr din București, pe care l-ar fi cunoscut pe o aplicație de socializare, unde ”Diamantul Roz” era extrem de activă în perioada în care aștepta eliberarea soțului din închisoare”, mai arată sursa citată.

Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian
Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian

Escapa Ramonei cu clanul Sheriff pornește războiul cu clanul Corduneanu?

Faptele de „vitejie” ale Ramonei, femeie lăsată singură şi neconsolată, nu s-au oprit aici.

Ramona ar fi avut o escapade și cu un cunoscut membru al grupării „Giulesti”; astfel, femeie lui Corduneanu ar fi fugit de acasă pentru „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi.

„Orice cuplu care nu se ceartă înseamnă că nu se iubește. Relația cu Adrian este una bună, așa a fost mereu. Suntem o familie fericită, având în vedere situația dată”, declarat Ramona Corduneanu în urmă cu ceva timp despre disputa din familie.

Amintim că Adrian Corduneanu a fost condamnat pentru șantaj în toamna anului 2017.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ana Pal, declarație șoc după ce și-a găsit un serviciu modest în plină pandemie de coronavirus! ”Dacă nu lucrez, familia mea moare de foame”

Relația tumultoasă dintre Mihai Tufan și Andreea Marin. De ce a fost părăsită „Zâna”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, nemultumirile romanilor aflati in carantina

Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de luni, 28 septembrie, prima parte Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies