Clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant, cu Beleaua şi Costel în capul mesei! Interlopii nu au dorit să fie deranjaţi, iar salonul a fost gol! FOTO

Apropiaţii au văzut că clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant. Interlopii conduşi de liderii lor, fraţii Costel şi Adrian Beleaua Corduneanu s-au întâlnit recent la o masă unde au pus ţara la cale. În capul acesteia au stat Costel şi Adrian.

Citeste si: Fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie pe plaja din Dubai: “Eşti o sirenă sexy!” FOTO

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase! Rebecca a anunţat că va fi împreună pentru totdeauna cu Ninel!

Citeste si: Ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu! „Beleaua” le iubeşte ca pe ochii din cap: ”Puterea mea, copilaşii mei!”

Clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant. Nu au dorit să fie deranjaţi 

De remarcat este faptul că, deşi restaurantul este spaţios, nici o altă masă nu era ocupată, semn că cei din clanul Corduneanu nu au dorit să fie deranjaţi în timpul discuţiilor. (vezi ce sexy e la piscină soţia lui Adrian Corduneanu)

fara descriere

Clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant. Adrian Corduneanu a ieşit recent din închisoare 

Nu mai e un secret că clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant. Adrian Corduneanu a ieşit recent din închisoare. “Beleaua” a stat doi ani în penitenciar, după o condamnare primită într-un dosar de şantaj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate