Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a prezis incendiul din Grecia! Ce scrisese cu doar cateva zile in urma

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a facut preziceri sumbre inainte de tragedia din Grecia.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
In data de 14 iulie, Maria Ghiorghiu a scris pe blog-ul ei cuvinte care s-au adeverit 10 zile mai tarziu. Clarvazatoarea stia ca urmeaza un incendiu urias. 
 
"În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor, vad in sptele meu inspre Est, vad cum mai multe case,sau casa si anexe a luat foc Era un INCENDIU urias, dragilor.
 
Prieteni dragi, vom auzi din nefericire de un astfel de INCENDIU urias,dar sa nadajduim ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa apere cu Mila si cu Dragostea Sa pe toti cei care se vor afla in acel moment in mijlocul focului", a prezis Maria Ghiorgiu. 
 
Astazi Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre faptul ca ceea ce a vazut ea s-a adeverit. 
 
"Cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet, scriu aceste randuri extrem de triste. Scriam in 14 iulie 2018 la ora 2 noaptea,un articol cu titlul: Un Incendiu urias spre Est!
 
Aici scriam ca mai multe case au luat foc si ca vedeam un INCENDIU urias! Din nefericire nu au mai trecut multe zile iar aceasta CATASTROFA s-a dezlantuit. În Grecia este un adevarat Iad pe pamant", a scris ea. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate