Claudia de la Survivor, dezvăluiri de culise din competiția din Republica Dominicană: „Andi manipulează toată echipa. Familia nu există”

Claudia de la Survivor a venit la Fan Arena unde a discutat despre ce se întâmplă în competiția pentru supraviețuire din Republica Dominicană.

Autor: A.B.G.

In articol:

Claudia s-a întors din Republica Dominicană, după ce a spus că nu se mai simte bine în cadrul competiției. Fosta concurentă de la Survivor a fost una dintre cele mai iubite concurente din echipa Războinicilor, dovadă fiind valul de reacții pozitive pe Fan Page-urile emisiunii, la întoarcerea ei în țară. 

Războinica de la Survivor a dat detalii de culise despre ce se întâmplă în tabăra Războinicilor, detalii care nu se văd la televizor. Claudia spune că „familia” pe care o invocă Războinicii nu există și că toți sunt individualiști. Mai mult, Claudia este de părere că Andi este cel care îi manipulează pe toți Războinicii. 

„Andi este foarte inteligent. Andrei nu a fost manipulat de Andi și tocmai pentru că știe că Andi manipulează echipa. Andrei a spus și el că dacă așa votează toată echipa se duce după toată turma. Mi se pare o strategie înteligentă de-a lui și bravo lui că e deștept și știe să își plimbe pionii pe tablă.”, spune Claudia. 

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Claudia are cuvinte de laudă la adresa lui Andi, dar nu dă dovadă de aceleași calități și pe teren. 

„Un om puternic și inteligent și știe cum să își facă strategiile. Dacă continuă tot așa cu strategiile, dar nu îl văd foarte bun în sport, pe traseu. Nu a adus multe puncte. Pe traseu nu dovedește în totalitate că e foarte bun în sport.

Ne explica cum trebuie să facem noi și de fapt... Nu se concentrează în totalitate.”, a mai spus Războinica de la Survivor. 

„Singura lui problemă este presiunea pe care o pune el singur pe el la final. Îl scade gândirea..”, a completat și fratele lui Andi. 

Primele reacții după eliminarea lui Remus: „Cred că acolo trebuie să te impui”

În platoul Fan Arena a fost și fratele lui Andi care a comentat ce s-a întâmplat în ultima vreme în tabăra Războinicilor, dar și motivele pentru care Andi își construiește astfel de tactici. 

Fratele lui Andi a comentat și plecarea lui Remus din competiția Survivor. 

„Avem dovada clară. Un om timid, reținut, echilibrat, plăcut, cum e remus, a fost dat afară. De ce? Păi cred că acolo trebuie să te impui. Trebuie să fii puternic. Dacă l-aș întâlni când ajunge acasă i-aș zice: „Bravo, îmi place echilibrul tău! Îmi place felul tău de a fi. Dar se pare că acest lucru nu l-a ajutat. Toți oamenii l-au văzut și apreciază.”, a spus fratele lui Andi la Fan Arena.

„Ei punctează pe asta. Lola nu s-a integrat în echipă „hai să o scoatem”. De asta spun că nu este o familie că dacă erau o familie și-ar fi dat seama că noi de fapt ne luptăm pentru puncte.”, a mai adăugat Claudia la Fan Arena. 

Claudia spune că în echipa Războinicilor este mult mai importantă interacțiunea fizică dintre ei, decât punctajul adus echipei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de senzație cu o concurentă de la Survivor, domnișoară de onoare la nunta Biancăi Drăgușanu! Erau prietene și confidente! Dezvăluiri exclusive

Statul Român nu o iartă pe Mioara Roman! Mama Oanei Roman, executată silit chiar și în azil! Femeia are 80 de ani și suferă de Parkinson! Dezvăluiri exclusive

Bogdan de la Ploiești, mesaj pentru Klaus Iohannis! Manelistul, bucuros de relaxarea restricțiilor: „Te pup, finul meu!”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies