Vedete

Claudia Ghitulescu prinsa cu hairstylist-ul, pe holuri, la mall VIDEO!

Cantareata de muzica populara, Claudia Ghitulescu a fost filmata intr-un mall din Capitala, intr-o ipostaza inedita. Artista se aranja la par, ascunsa pe un culoar umbrit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.G.


 

Claudia Ghitulescu prinsa cu hairstylist-ul, pe holuri, la mall VIDEO!icon photo

Toata lumea o stie pe cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu, care este celebra pentru felul cum arata si se ingrijeste. Mereu scoasa ca din cutie, cu machiajul perfect si parul proaspat coafat, Claudia Ghitulescu eclipseaza toate femeile cand apare la un eveniment.

Asa s-a intamplat si zilele trecute, la “Revelionul Artistilor”, unde frumoasa artista a avut rolul de organizator de eveniment, alaturi de Silvana Riciu. Prinsa cu pregatirile si aflata in graba mare inaintea inceperii petrecerii propriu zise, Claudia Ghitulescu s-a retras strategic pe un culoarul mai ferit insotita de hairstylistul ei.

Dar, surpriza! Artista, care in urma cu 17 ani a fost implicata intr-un accident auto ingrozitor, a inceput sa isi aranjeze parul si sa isi retuseze machiajul. Cocheta din cale afara, cantareata s-a lasat aranjata la par inainte de sosirea invitatilor sai de marca. Cel mai probabil, bruneta se temea ca nu cumva coafura sa sa se fi deranjat si imaginea ei impecabila sa fie sifonata chiar in seara in care artistii isi dadusera intalnire ca sa petreaca impreuna.

Cum a reactionat artista cand a sesizat ca a fost "prinsa in fapt"

Surprinsa in timpul actiunii, cantareata nu a parut deranjata. Dupa ce a fost multumita de ceea ce a vazut in oglinda, Claudia Ghitulescu s-a ridicat, si-a aranjat rochita alba si a intrat in sala de eveniment. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune