Claudia Neghina, cea mai frumoasa "mireasa" de la "Bucharest Fashion Week"! Uite ce sexy arata blondina in rochia alba de seara a designerei Adela Diaconu  

Claudia Neghina este unul dintre cei mai solicitati manechini, iar, aseara, la Bucharest Fashion Week, a “tinut” toti ochii pe ea.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereSaptamana modei de la Bucuresti este in plina desfasurare. Marti a avut loc cea de-a doua seara a evenimentului „BFW”,  iar pe scena din complexul Ambasad’or, sase designeri romani, dar si straini si-au prezentat colectiile de primavara-vara 2015, Cristiana Maria Purdescu, Marina Micanovic (Serbia), Nikita Rinadi (Republica Moldova), Niki B. (Italia), Liliana Andronic & Sergiu Bechian (UAD Timisoara) si Adela Diaconu & Ciprian Vaida.

fara descriereClaudia, Adela Diaconi su Ciprian Vaidafara descrierePentru ca are masurile perfecte si o frumusete aparte, Claudia a fost solicitata de aproape toti creatorii de moda pentru a da pretiozitate tinutelor, fireste, in calitate de mireasa. In colectia “Seductive” a Adelei Diaconu de pilda, top modelul international cu cea mai longeviva cariera in modelling a facut furori intr-o rochie alba, decoltata, dar si cu o coafura eleganta realizata de Ciprian Vaida, si a fost de departe cea mai spectaculoasa aparitie a serii!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate