Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău! Ce spune artista despre cum a fost dată afară din casă

Frumoasa Claudia Pătrășcanu povestește cum se vindecă, după ce a fost dată afară din casă, în urma divorțului, împreună cu cei doi copii, de fostul soț Gabi Bădălău.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: ce declară Claudette despre cum a fost dată afară din casă


In articol:

Într-o emisiune de televiziune, Claudia Pătrășcanu, cunoscută cu numele de scenă Claudette, a povestit sincer cum se reface după momentele grele prin care a trecut. Frumoasa mămică a fost dată afară, alături de cei doi copii, de bărbatul de care a divorțat, Gabi Bădălău: ”Eu mi-am dorit un divorț amiabil, așa cum ar trebui să-și dorească orice om normal. Mi-aș fi dorit să fim de comun acord, să existe un program de vizită, dar tatăl lor nu a avut restricții. Am vrut să ne împărțim copii și nu înțeleg de ce s-a ajuns aici. Au fost întâmplări urâte, dar tot ce s-a întâmplat și fiind vorba despre o instanță, se vor regăsi la dosar. Legea va decide dacă va exista un partaj și dacă li se cuvine ceva copiilor”.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a cedat: ”Nu vă mai băgați în intimitățile mele” declarații despre secretele ascunse

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Imagini incendiare cu Loredana Chivu. Blondina și-a mărit bustul, în timpul pandemiei. Cum arată cu noile îmbunătățiri: „Am făcut două operații dificile ”

Citeste si: Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua! Cum s-a pozat Oana în stradă, desculță, așezată pe mașina de fițe a familiei!

A fost vorba despre o altă femeie?

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: ce declară Claudette despre cum a fost dată afară din casă

În timp ce spera ca lucrurile să se îndrepte în căsnicia ei, Claudia Pătrășcanu a afalt că ar fi vorba despre o altă femiei în viața fostului său soț afacerist, Gabi Bădălău: „Am trecut peste, sunt ușor spre vindecare. Am tot sperat că lucrurile se vor schimba, ca va fi bine, m-am rugat neîncetat dar nu m-am gândit niciodată că eu și copiii vom pleca din casa în care ei s-au născut și au crescut. Am fost dată afară din casă, a zis că o sa dea el o pensie pentru copii. Nici o căsnicie nu e roz, trebuia să par fericită. Și-a pierdut mintea, efectiv, s-a îndrăgostit. Cred că nu m-a iubit niciodată. Sper să-și găseasca o femeie cum își dorește”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate