Claudia Pavel, adevărul despre relația cu Smiley: „Ar fi fost ceva mișto între noi, dacă...”

Claudia Pavel a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Smiley, după ce s-a scris că între ei ar fi fost ceva mi mult decât o prietenie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Smiley și Claudia Pavel sunt doi artiști foarte cunoscuți în România. Puține persoane își amintesc, însă, despre colaboarea dintre cântăreți.

Trupa Simplu, din care Smiley făcea parte, a înregistrat alături de Claudia Pavel, cunoscută atunci sub numele de Cream, piesa „Jumătatea ta” compusă de Marius Moga. Asta se întâmpla în urmă cu 16 ani, iar la momentul respectiv s-a speculat că ceea ce ar fi trebuit să fie doar o colaborare profesională s-a transformat în ceva mai mult și ei s-ar fi cuplat în secret. Ei nu au confirmat, însă, relația.

Deși Claudia a mai declarat și în trecut că între ea și Smiley nu a fost decât o relație de prietenie, artista a acceptat să spună mai multe despre acest subiect.

„Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo şi la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să fie aşa”, a rememorat Claudia pentru VIVA!.

Citeste si: Teo Trandafir, adevărul despre divorțul de primul ei soț! „Eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa”

Claudia Pavel, despre relația cu Smiley

Cântăreața a spus că nu a fost nimic între ea și vreunul dintre cei cu care colabora, deși deveniseră destul de apropiați. Ea a povestit că, deși nu era cuplată cu Smiley, fanele credeau acest lucru și o sunau nervoase pe artistă.

„Dar, uitându-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii aştia erau atât de cuminţi… N-a îndrăznit unu să pună un deget pe mine. Eram prieteni, efectiv, mâncam din aceeaşi farfurie. Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună. Dupa care, fiecare a mers pe drumul lui. Moga şi-a făcut DeMoga (nr. casă de producţie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi. Dar spun cu mâna pe inimă că între mine şi Smiley nu a fost nimic altceva. Îţi dai seama că nu aveam de ce să nu spunem nici unul dintre noi.

Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie. Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi”, a povestit Claudia pentru VIVA!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: