Vedete

Claudia Pavel, mutilata de medicul estetician! E îngrozitor ce i-a făcut la nas: „M-a măcelărit”

Claudia Pavel a povestit că în urmă cu ceva ani a fost mutilată de medicul estetician la care a apelat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Claudia Pavel a suferit de-a lungul timpului mai multe intervenții estetice. În 2010 ea a povestit că trecut printr-o experiență îngrozitoare după ce a ajuns pe mâinile unui medic care a fost la un pas de a-i distruge fața. Cântăreața a mărturisit că, nemulțumită de nasul ei, în anul 2006 ea a vrut să-și facă o rinoplastie. Lucrurile au mers cum nu se putea mai prost si, dupa ce a fost mutilata de primul chirurg estetician, artista a ajuns din nou pe masa de operație, de data aceasta pe mâinile unui medic mai priceput.

 

Citeste si: ANAF, intervenție în forță în războiul pentru averea lui Fane Spoitoru! Ce se întâmplă cu milioanele celui mai titrat interlop din România?

Citeste si: Trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri de film, la Sibiu şi Cluj-Napoca! Ardelenii au aplaudat în picioare prestaţia lui Kana Jambe!

Citeste si: În penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial de televiziune: “De pe terasa de 200 de metri pătrați se pot vedea munții” FOTO

 

Declarația făcută de Claudia Pavel

„Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani (n.r 2006), din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri.

M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: «Nu-i nimic, mai facem un retuş»”, a declarat Claudia Pavel, pentru Click!, în 2010, la patru ani de la acel eveniment ingrozitor.

Vedeta are acum un nas perfect, mulșumită chirurgului estetician grec la care a apelat ulterior.

Galerie foto