Claudia Presecan, fosta campioana olimpica la gimnastica, isi face vacantele in Thailanda! Are acolo o casa de vacanta!

Claudia Presecan, fosta campioana olimpica la gimnastica, o duce regeste in Marea Britanie, unde s-a casatorit si unde tocmai a nascut un baietel. Iar concediile le petrece in Thailanda, tara unde socrii ei detin o casa de vacanta.

Distribuie pe:

fara descriereDe cand a plecat in Anglia, Claudiei Presecan, fosta campioana olimpica la gimnastica, ii merge cum nu se poate mai bine. Dupa ce a cochetat cu lumea antrenoratului la un club de gimnastica dintr-o insula britanica, Claudia si-a indreptat pasii spre lumea finantelor, lucrind si in clipa de fata la o institutie bancara. Si in plan personal, Claudia a nimerit-o cum nu se poate mai bine. S-a casatorit cu un cetatean englez, iar, in luna iunie a acestui an, a nascut un baietel.

Acum se afla intr-o vacanta prelungita in Thailanda, unde socrii ei detin o casa de vacanta. "Claudiei nu-i lipseste absolut nimic. Lumea sportului a ramas pentru ea doar o amintire frumoasa. Si atat", a tinut sa declare pentru WOWbiz.ro, Corina Ungureanu, o alta fosta mare gimnasta, cea mai buna prietena a Claudiei. Cele doua au pozat, nud, cu ani in urma intr-o revista japoneza dedicata barbatilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate