Claudia Puican i-a dat umilință lui Armin Nicoară! Ce i-a făcut, după concediu Video

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au întors din luna de miere pe care au petrecut-o în Turcia mai îndrăgostiți ca niciodată, iar relația lor pare să fie mai solidă decât până acum, motiv pentru care, deja, focoasa blondă își ”permite” să facă glumițe nesărate cu ”Regele Saxofonului din Banat”.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Armin Nicoara si Claudia Puican
Armin Nicoara si Claudia Puican au fost intr-o luna de miere

După ce, în scurta lună de miere pe care au avut-o în Turcia, Armin Nicoară a avut grijă să o răsfețe cât a putut de mult pe Claudia Puican, întors la Timișoara, artistul pare să nu se mai poată ”opri”, lucru care l-a făcut să ajungă ținta ironiilor frumoasei sale iubite...

Citeste si: VIDEO! Armin Nicoară, salvat de la moarte de iubita lui! ”Claudia e îngerul meu păzitor!”

Citeste si: VIDEO! Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt suspect de apropiați! Propuneri ”fără perdea” pentru artista măritată! ”Ne potrivim”

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Obișnuit să fie îngrijit, să i se aducă totul la ”botul calului” și, mai mult, să nu facă mai nimic din ceea ce înseamnă treburile gospodărești, Armin Nicoară s-a schimbat radical.

Iar acum, după ce s-a împăcat cu Claudia Puican – cei doi fiind, acum mai bine de o lună, la un pas să își spună ”adio” definitiv – Armin Nicoară și-a dat seama că trebuie să se implice în treburile casei. Și, mai mult, să încerce să îi arate Claudiei, cea care l-a îngrijit în ultimele luni, că o ”merită”.

Așa că, odată întorși în Timișoara din Turcia, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au dus la cumpărături.

Dar, de această dată, Armin a dovedit că ștuie cum trebuie să se poarte cu ea, spre surpriza Claudiei, obițșnuită să împingă căruciorul plin în timp ce artistul dicta ce și-ar mai dori din magazin. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Claudia Puican l-a și filmat pe Armin Nicoară în timp ce se opintea cu căruciorul plin cu cele necesare casei. ”Ce bărbat am în casă, nu mă lasă să mă chinuiesc eu să car cu cărucioarele! De asta ne-am împăcat”, l-a înțepat Claudia Puican, sugerând că, de fapt, discuțiile despre
implicarea lui în treburile gospodărești au existat și au fost chiar un punct important de pe lista ”negocierilor”.

Claudia Puican
Claudia Puican a pozat goala pentru Armin Nicoara

Doar că, spre șocul Claudiei Puican, Armin nu s-a mulțumit cu împinsul căruciorului de cumpărături, el fiind cel care, fără ajutor, a insistat să care toate cele cumăpărate în casă și, mai mult chiar, le-a și aranjat. ”Doamne, deci eu chiar sunt șocată! Nu pot să cred! Acum te-ai apucat să aranjezi (cumpărăturile, n. red.) tu singur în frigider! Doamne, stai să îmi fac cruce! Nu pot să cred”, a mai spus Claudia Puican, încântată că iubitul ei s-a maturizat suficient.

Claudia Puican, ședință foto goală pentru Armin Nicoară

În Turcia, pentru a-l motiva să fie mai atent cu ea, Claudia Puican i-a făcut o surpriză de proporții lui Armin Nicoară: o ședință foto topless, la piscină. ”I-am făcut o surpriză lui Armin. Sigur nu are cum să mă uite, vreodată, când nu sunt lângă el”, ne-a spus, secretoasă, Claudia Puican. ”Am înlemnit când am văzut fotografiile. Niciodată nu a pozat așa de sexy, atât de explicit. Sunt multe fotografii, le-a făcut pe când eu mă odihneam și mi le-a trimis. Chiar mă întrebam cină mă trezește, dar când am văzut pozele... am rămas fără aer”, ne-a recunoscut Armin Nicoară care sugerează că sunt cadre și mai fierbinți decât cele care au intrat în posesia WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară, pus la colț! Dezvăluiri incredibile despre nunta ”Regelui Saxofonului” cu Claudia Puican

Armin Nicoara, Regele Saxofonului, la un pas să ia COVID-19 după o emisiune tv! ”Nici nu știu ce să mă fac, eu chiar sunt în grupa de risc maxim”

Iubita lui Armin Nicoară, Claudia Puican, operată de urgență! Artistul a trecut prin emoții uriașe de dragul femeii pe care o iubește

Vești bune doar pentru 3 zodii. Atenție nativi la Marte care va intra în zodia Taurului

O forță mondială pune Planeta pe jar! Este gata să atace. O singură mare putere o poate opri

A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”

Iată cum reacționează corpul tău după ce mănânci la McDonald’s. Concluziile sunt îngrijorătoare, în organism se produce un ciclon

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies