Claudia Puican i-a dat umilință lui Armin Nicoară! Ce i-a făcut, după concediu Video

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au întors din luna de miere pe care au petrecut-o în Turcia mai îndrăgostiți ca niciodată, iar relația lor pare să fie mai solidă decât până acum, motiv pentru care, deja, focoasa blondă își ”permite” să facă glumițe nesărate cu ”Regele Saxofonului din Banat”.

Armin Nicoara si Claudia Puican
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Armin Nicoara si Claudia Puican
Armin Nicoara si Claudia Puican au fost intr-o luna de miere

După ce, în scurta lună de miere pe care au avut-o în Turcia, Armin Nicoară a avut grijă să o răsfețe cât a putut de mult pe Claudia Puican, întors la Timișoara, artistul pare să nu se mai poată ”opri”, lucru care l-a făcut să ajungă ținta ironiilor frumoasei sale iubite...

Citeste si: VIDEO! Armin Nicoară, salvat de la moarte de iubita lui! ”Claudia e îngerul meu păzitor!”

Citeste si: VIDEO! Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt suspect de apropiați! Propuneri ”fără perdea” pentru artista măritată! ”Ne potrivim”

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Obișnuit să fie îngrijit, să i se aducă totul la ”botul calului” și, mai mult, să nu facă mai nimic din ceea ce înseamnă treburile gospodărești, Armin Nicoară s-a schimbat radical. Iar acum, după ce s-a împăcat cu Claudia Puican – cei doi fiind, acum mai bine de o lună, la un pas să își spună ”adio” definitiv – Armin Nicoară și-a dat seama că trebuie să se implice

în treburile casei. Și, mai mult, să încerce să îi arate Claudiei, cea care l-a îngrijit în ultimele luni, că o ”merită”.

Așa că, odată întorși în Timișoara din Turcia, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au dus la cumpărături. Dar, de această dată, Armin a dovedit că ștuie cum trebuie să se poarte cu ea, spre surpriza Claudiei, obițșnuită să împingă căruciorul plin în timp ce artistul dicta ce și-ar mai dori din magazin.

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Claudia Puican l-a și filmat pe Armin Nicoară în timp ce se opintea cu căruciorul plin cu cele necesare casei. ”Ce bărbat am în casă, nu mă lasă să mă chinuiesc eu să car cu cărucioarele! De asta ne-am împăcat”, l-a înțepat Claudia Puican, sugerând că, de fapt, discuțiile despre implicarea lui în treburile gospodărești au existat și au fost chiar un punct important de pe lista ”negocierilor”.

Claudia Puican
Claudia Puican a pozat goala pentru Armin Nicoara

Doar că, spre șocul Claudiei Puican, Armin nu s-a mulțumit cu împinsul căruciorului de cumpărături, el fiind cel care, fără ajutor, a insistat să care toate cele cumăpărate în casă și, mai mult chiar, le-a și aranjat. ”Doamne, deci eu chiar sunt șocată! Nu pot să cred! Acum te-ai apucat să aranjezi (cumpărăturile, n. red.) tu singur în frigider! Doamne, stai să îmi fac cruce! Nu pot să cred”, a mai spus Claudia Puican, încântată că iubitul ei s-a maturizat suficient.

Claudia Puican, ședință foto goală pentru Armin Nicoară

În Turcia, pentru a-l motiva să fie mai atent cu ea, Claudia Puican i-a făcut o surpriză de proporții lui Armin Nicoară: o ședință foto topless, la piscină. ”I-am făcut o surpriză lui Armin. Sigur nu are cum să mă uite, vreodată, când nu sunt lângă el”, ne-a spus, secretoasă, Claudia Puican. ”Am înlemnit când am văzut fotografiile. Niciodată nu a pozat așa de sexy, atât de explicit. Sunt multe fotografii, le-a făcut pe când eu mă odihneam și mi le-a trimis. Chiar mă întrebam cină mă trezește, dar când am văzut pozele... am rămas fără aer”, ne-a recunoscut Armin Nicoară care sugerează că sunt cadre și mai fierbinți decât cele care au intrat în posesia WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară, pus la colț! Dezvăluiri incredibile despre nunta ”Regelui Saxofonului” cu Claudia Puican

Armin Nicoara, Regele Saxofonului, la un pas să ia COVID-19 după o emisiune tv! ”Nici nu știu ce să mă fac, eu chiar sunt în grupa de risc maxim”

Iubita lui Armin Nicoară, Claudia Puican, operată de urgență! Artistul a trecut prin emoții uriașe de dragul femeii pe care o iubește

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies