Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, s-a dezbrăcat! A renunțat la haine și a pozat ca-n Playboy

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, își merită cu vârf și îndesat titlul de cea mai sexy cântăreață din lumea muzicii de petrecere, lucru pe care, de altfel, l-a și dovedit în luna de miere în care e alături de ”Regele SaxofonuluI” din Banat.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Armin Nicoara si Claudia Puican
Armin Nicoara si Claudia Puican sunt in Turcia, in luna de miere


In articol:

Luna de miere pe care Armin Nicoară și Claudia Puican o trăiesc în Turcia, în Belek, pare să le priască de minune amândurora, iar relația dintre ei pare să fie mai fierbinte ca niciodată.

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican, lună de miere! ”Dacă tot am ratat căsătoria, măcar asta să facem”

Citeste si: Armin Nicoară, ”școlit” de Florin Salam! Ce l-a învățat ”Regele Manelelor” pe ”Regele Saxofonului”! Video

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Și, pentru că Armin Nicoară se dă peste cap să o răsfețe cum poate el mai bine, frumoasa Claudia Puican, partenera lui de viață și de scenă, a decis să îi facă o surpriză de proporții. Așa că, fără să stea pe gânduri, Claudia Puican a făcut, special pentru Armin Nicoară, o ședință foto mai fierbinte ca niciodată, o ședință foto care, cu siguranță, îl va ține pe saxofonist departe de orice alte tentații. Mai exact, Claudia Puican a găsit un loc mai retras de pe lângă piscina hotyelului de lux unde s-a cazat și, cu ajutorul unui fotograf, a realizat cea mai fierbinte ședință foto pe care a făcut-o vreodată, în stilul Playboy, blondina având, fără putință de tăgadă, formelșe necesare pentru a apărea în revista dedicată bărbaților.

Claudia Puican
Claudia Puican a pozat in ipostaze fierbinti

”I-am făcut o surpriză lui Armin. Sigur nu are cum să mă uite, vreodată, când nu sunt lângă el”, ne-a spus, secretoasă, Claudia Puican. Cu toate acestea, chiar dacă ea a ținut secretă surpriza pe care i-a făcut-o lui Armin Nicoară, reporterii WOWbiz.ro au intrat în posesia câtorva cadre pe care le-a primit celebrul saxofonist. ”Am înlemnit când am văzut fotografiile. Niciodată nu a pozat așa de sexy, atât de explicit. Sunt multe fotografii, le-a făcut pe când eu mă odihneam și mi le-a trimis. Chiar mă întrebam cină mă trezește, dar când am văzut pozele... am rămas fără aer”, ne-a recunoscut Armin Nicoară care sugerează că sunt cadre și mai fierbinți decât cele care au intrat în posesia WOWbiz.ro.

Claudia Puican
Claudia Puican l-a innebunit cu asemenea fotografii pe Armin Nicoara

Armin Nicoară, vacanță ca o lună de miere, alături de Claudia Puican

”Am decis ca vacanța asta să fie doar pentru Claudia, să îi arăt, cu adevărat, că pot fi un bărbat responsabil, un bărbat care să îi fie bun de pus pe rană... Claudia m-a îngrijit de-a lungul întregii pandemii, ea a avut grijă de mine, ea mi-a salvat viața, ea s-a ocupat ca eu să trec cu bine peste nenorocirea asta cu coronavirus, acum este, însă, rândul meu. Așa că, fără glumă, am grijă să se simtă ca o prințesă în luna de miere a noastră. Poate, dacă erau alte condiții, la ora asta eram căsătoriți, dar noi am stabilit că, atunci când facem nuntă, va fi o nuntă ca-n povești, cu lume multă, o petrecere cum nu s-a mai văzut în Timișoara. Chiar dacă nunta o vom face, așa cum sugerează tata, în Turcia. (...) Dacă tot am ratat căsătoria, măcar asta să facem, să facem o lună de miere”, ne-a mai spus Armin Nicoară despre ce se petrece în Turcia între el și frumoasa Claudia Puican.

Galerie foto 
Citește și:

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Bianca Rus a dispărut timp de trei luni, după operația de micșorare a stomacului! A dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”. Cemre si Nedim dau lovitura de gratie familiei Karacay

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies