Claudia Puican s-a scăpat! Armin Nicoară a ”comis-o”, în sfârșit

Relația dintre Claudia Puican și Armin Nicoară pare din ce în ce mai mult să se îndrepte în direcția pe care frumoasa cântăreață de muzică de petrecere nu a ascuns niciodată că și-o dorește.

Armin Nicoara
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, între cei doi, în ultima vreme, se discută din ce în ce mai des despre căsătorie și despre apropiata lor logodnă.

Citeste si: Armin Nicoară, spaima vieții în vacanță: ”Au venit hienele peste noi”

”Inițial doream să o cer de soție în Zanzibar, dar am stat și m-am gândit puțin la alte chestiuni, mai mult organizatorice. Este clar, acolo vom ajunge, dar ne dorim și niște lucruri pe care, acum, în această perioadă, nu le putem avea. Vrem ca la eveniment, unul care va fi foarte, foarte important pentru amândoi, să fie de față mai mulți oameni, să îl putem sărbători cât mai frumos. Vom avea, oricum, și o logodnă mai lungă, ne vom căsători când totul va fi aranjat așa cum trebuie pentru noi.

Armin Nicoara
Armin Nicoara si Claudia Puican, vacanta de vis in safari

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Așa că vom mai aștepta puțin până la momentul inelului, chiar dacă, acum, după vacanța pe care am avut-o la safari și în Zanzibar ne înțelegem mai bine ca niciodată”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

Citeste si: Bombă în lumea mondenă! Ce se întâmplă cu logodna dintre Armin Nicoară și Claudia Puican! Situația e gravă!

Mai mult, Claudia Puican pare să fi acceptat încântată ideea lui Armin Nicoar ă. ”Claudia a fost de aceeași părere ca și mine, vrea să aibă alături, la logodnă, prietenii și familia. Așa că o vom organiza, probabil, anul acesta, după ce se mai liniștesc lucrurile, după pandemia de coronavirus”, ne-a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoara
Armin Nicoara a decis ca a copilarit destul

Armin Nicoară și Claudia Puican vor copii

Deși au decis să devină părinți, Armin Nicoară și Claudia Puica n au un nou motiv de mici dispute. ”Eu vreau neapărat un băiețel pentru primul copil. Vreau să îl învăț lucrurile pe care le-am învățat și eu de la tatăl meu, să ne distrăm împreună și, de ce nu, să îmi calce pe urme muzical sau să mă întreacă și să facă carieră ca fotbalist”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

Citeste si: Armin Nicoară, oprit de polițiști în miez de noapte. Saxofonistul mergea după insulină: ”Aveam glicemia mare, 300, eram amețit”

Doar că, dacă Armin vrea băiețel, frumoasa lui iubită, Claudia Puican, are alte idei despre viitorul lor ca familie. ”Claudia vrea o fetiță, vrea să îi calce ei pe urme, să îi facă codițe. Da, pot fi de acord, dar doar dacă băiețelul e primul. Chiar mi-ar plăcea doi copii, iar dacă sunt băiat, primul, și apoi fată, e perfect. Oricum, i-am zisClaudiei că, dacă primul copil iese fată, o să aibă mari bătăi de cap. Că nu o să o las până nu îmi face și un băiețel, este obligatoriu”, ne-a mai spus, râzând, Armin Nicoară.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bombă în lumea mondenă! Ce se întâmplă cu logodna dintre Armin Nicoară și Claudia Puican! Situația e gravă!

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri de senzație din cuplul lor! De ce se mai ceartă acum

Armin Nicoară, gest pervers în public! N-a mai avut răbdare să ajungă la hotel și și-a pipăit iubita de față cu toată lumea! Cum a reacționat Claudia Puican? VIDEO

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies