Claudiu Bleont: "Am aflat ca a murit fratele meu Serban, sunt terminat"

Vestea mortii lui Serban Ionescu l-a distrus si pe prietenul acestuia, Claudiu Bleont. Claudiu Bleont a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: "Stiu ca a murit am aflat sunt terminat, va rog frumos sa ma lasati pana maine ca sa-mi revin".

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriere

Claudiu Bleont a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: "Stiu ca a murit am aflat sunt terminat, va rog frumos sa ma lasati pana maine ca sa-mi revin".

Cu doar cateva ore inainte, actorul a marturisit ca se astepta la acest deznodamant crud, in direct la Kanal D.

"Am avut multe dezbateri legate de acest subiect. Au fost colegi care au crezut ca zgandarirea acestei situatii este exagerata, dar, pe de alta parte, destinul lui Serban ne face un cadou foarte mare. Acest "La revedere" ne asteapta pe toti. Eu, ca frate mai mic al lui Serban, meditez la ceea ce ma asteapta si pe mine. La ceea ce ne asteapta de fapt pe toti, la un moment dat. Drumul lui este fara intoarcere, din pacate. Serban a stiut de la inceput, a avut aceeasi intuitie care l-a caracterizat si ca actor. La un moment dat, a te impaca cu moartea este lucrul esential. Nu am putut sa-l vad pe Serban, sunt prins in repetitii. El este lucid, a inteles de la inceput ce i se intampla", a declarat Claudiu Bleont in emisiunea "Drept la tinta" de la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate