Claudiu Bleont, dezvaluiri colosale despre relatia dintre Serban Ionescu si Magda Catone: "Ei s-au iubit mereu in cate patru! Un armasar ca Serban era greu de tinut intr-un singur grajd"

Serban Ionescu a plecat dintre noi, iar in urma actorului au ramas multe lucruri nespuse si o gramada de semne de intrebare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCea mai mare este aceea legata de Magda Catone si de relatia dintre ea si actor. Cei doi au fost impreuna 27 de ani, dar ajunsesera in pragul divortului. Un apropiat al cuplului, actorul Claudiu Bleont, a dezvaluit lucruri uluitoare din intimitatea celor doi.

"A fost o relatie framantata, dar in acelasi timp vie. S-au iubit si s-au calcat reciproc pe coada. El a fost un ciocan, iar Magda a avut nicovala rabdarii. Eu am fost mereu prezent in viata lor de cuplu. Ei nu au fost niciodata doi, ci mai mereu patru. Magda a inghitit in sec, stia ca Serban e un armasar si nu putea sa il tina numai in grajdul ei. Eu i-am spus cu multi ani in urma sa divorteze, dar a a refuzat si a continuat sa indure.", a povestit actorul.

Claudiu Bleont a explicat si ce relatie a fost intre Serban Ionescu si Irina Lehan, femeia care a avut grija de el pana in ultima clipa.

"Serban si Irina s-au iubit, au baut impreuna, ea a fost un sprijin pentru Serban. Irina facea parte din familia lui. Eu nu cred ca Magda o uraste pe Irina, e destul de matura si stie sa-si tina in frau trairile. Un singur lucru era cert, acela ca Magda nu o accepta pe Irina. Serban era un haiduc. El si-a iubit nevasta si a urat-o in acelasi timp. Ba a tinut sa fie cu Magda, ba a vrut sa divorteze de ea. In viata lui Serban nu a fost doar Irina, ci si altele. Magda a avut forta sa stea langa un mare actor cu foarte multi demoni interiori.", a dezvaluit Claudiu Belont la Acces Direct.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate