Claudiu Bleont: "Sunt alaturi de Serban Ionescu. Din pacate, drumul sau este fara intoarcere. S-a impacat cu moartea, este foarte lucid, a inteles ce i se intampla"

Serban Ionescu este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in sectia de Terapie Intensiva, starea lui fiind extrem de grava. ##VIDEO3195##

Distribuie pe:

Actorul Claudiu Bleont, un apropiat de-al lui Serban Ionescu, a confirmat faptul ca situatia in care se regaseste la ora actuala marele actor este una dramatica.

fara descriere

"Am avut multe dezbateri legate de acest subiect. Au fost colegi care au crezut ca zgandarirea acestei situatii este exagerata, dar, pe de alta parte, destinul lui Serban ne face un cadou foarte mare. Acest "La revedere" ne asteapta pe toti. Eu, ca frate mai mic al lui Serban, meditez la ceea ce ma asteapta si pe mine. La ceea ce ne asteapta de fapt pe toti, la un moment dat. Drumul lui este fara intoarcere, din pacate. Serban a stiut de la inceput, a avut aceeasi intuitie care l-a caracterizat si ca actor. La un moment dat, a te impaca cu moartea este lucrul esential. Nu am putut sa-l vad pe Serban, sunt prins in repetitii. El este lucid, a inteles de la inceput ce i se intampla", a declarat Claudiu Bleont in emisiunea "Drept la tinta" de la Kanal D.

Serban Ionescu are o insuficienta respiratorie cauzata de boala de care sufera. Actorul a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din 18 septembrie pana in 2 octombrie, pentru a fi supus unei proceduri chirurgicale necesare in vederea asigurarii unei alimentatii complete:

"Aceasta procedura era necesara si continua protocolul de monitorizare in cadrul suferintei neurologice (scleroza laterala amiotrofica)", declara conducerea Spitalului Elias.

La jumatatea lunii august, Serban Ionescu, diagnosticat initial cu borelioza, in urma cu un an, s-a intors in Romania de la clinica din Germania in care a fost ingrijit si unde a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica. Avocatul lui Serban Ionescu declara atunci ca boala de care sufera artistul este incurabila.

"Vorbeste, rade, discuta, insa are probleme locomotorii, cauzate de boala sa. A fost la patru clinici in Germania si a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica. Boala este incurabila, nu exista un tratament", preciza atunci avocatul Catalin Dancu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate