Claudiu Manda și-a cumpărat un ceas de 7.000 euro pentru ”a da bine” la Parlamentul European! Soțul Olguței Vasilescu vrea să impresioneze la Bruxelles

Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, ”atacă” Parlamentul European cu un ceas de 7.000 euro la mână.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Claudiu Manda s-a pregătit pentru noul post de la Bruxelles achiziționându-și un ceas de mână de ”doar” 7.000 euro. Soțul Liei Olguța Vasilescu ține la etichetă iar în Parlamentul European nu poți să te prezinți oricum. Așa că social-democratul a investit 33.000 lei în acest accesoriu, bani care probabil i-au rămas de la negocierea pentru vila din centrul Craiovei pe care a cumpărat-o recent pentru noua lui parteneră de viață.

fara descriere

Citeste si: Liviu Dragnea a anunțat pe cine a ales nași: "Sper să nu se supere Irina"

Citeste si: Câți bani a strâns Olguța Vasilescu la nuntă! Suma e colosală

Citeste si: Olguța Vasilescu, revoltată după ce soțul ei a rămas fără permis: „E jenant pentru Poliția Română să reacționeze așa”

Achiziția de lux apare în declarația de avere a lui Manda, depusă în vederea alegerilor europarlamentare care cor avea loc peste doar o lună. Tot aici apar și împrumuturile pe care Manda le-a făcut pentru afacerea imobiliară: 121.500 euro luați de la 3 persoane fizice cu scadență peste doar un an. Ce-i drept, declarația de avere este făcută înainte de nuntă, iar Manda a declarat că se bazează pe ”dar” pentru a plăti datoriile în timpul cel mai scurt.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate