Clejanii visează la o colaborare cu o legendă a rockului. Cine este chitaristul de geniu care a cucerit-o pe Viorica din Clejani? | EXCLUSIV

Viorica și Ioniță din Clejani au dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că au încercat și își doresc în continuare să cânte alături de Slash, chitaristul trupei rock Guns N' Roses.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Viorica și Ioniță din Clejani sunt maeștri ai muzicii de taraf, însă nu se limitează la un singur gen muzical când vine vorba de a face un show total, după cum au demonstrat-o recent într-un

spectacol la Sala Palatului, unde au „piperat” playlist-ul cu puțin rock. Originalitatea lor i-a dus foarte aproape de fi pe scenă cu marele chitarist Steve Vai în Belgia și, după ce pandemia le-a răpit această șansă, cei doi s-au ambiționat mai tare și au pus ochii pe Slash, o altă mare legendă a rockului american.

Ioniță din Clejani: „L-am contactat pe Slash printr-un prieten comun, Dorian Ciubuc, dar mai avem și alt prieten comun, Johnny Depp.”

Clejanii visează la o colaborare cu o legendă a rockului. Cine este chitaristul de geniu care a cucerit-o pe Viorica din Clejani

Clejanii au mărturisit că s-au simțit mereu atrași de de alte genuri muzicale, chiar dacă au rămas loiali celui care i-a consacrat. Momentul lor rock de la Sala Palatului, din 2019, a fost apreciat de iubitori ai genului, printre care s-a numărat și organizatorul concertului de la Place de Brouckere, din Bruxelles, la care Viorica și Ioniță au fost invitați la începutul lunii mai.

„Am avut o combinație muzicală prezentată la Sala Palatului cu rock și organizatorului concertului internațional de la Place de Brouckere a zis că vrea și partea asta muzicală. Melodiile Vioricăi, „Bulgăraș de gheață rece” și „Bordeiaș, bordei, bordei, au fost mixate cu o formație de rock. În spectacolul Andrei momentul a fost inedit și s-a bucurat de un mare succes la Sala Palatului. Noi am venit cu două forțe, muzica noastră autentică, din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, și chitara, care a fost instrumentul secolului al XX-lea.

Am folosit chitara electrică cu „distorse”. O parte din program a fost prezentată la Bruxelles”, le-a spus Ioniță din Clejani jurnaliștilor WOWbiz.

Viorica și Ioniță ar fi trebuit să urce pe scenă în fața belgienilor încă din 2020, doar că pandemia le-a răpit această șansă atunci și, mai mult, le-a furat oportunitatea de a cânta împreună cu o mare legendă a rockului, așa cum și-au dorit dintotdeauna.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„La concertul de la Bruxelles, invitatul nostru trebuia să fie Steve Vai. Asta a fost ideea, de a aduce un mare chitarist de rock. Concertul ăsta a fost pus în 2020, atunci era prevăzut. Când organizatorul s-a hotărât să-l mute în 2022, n-a mai putut să vină Vai. L-am contactat pe Slash printr-un prieten comun, Dorian Ciubuc, dar mai avem și alt prieten comun, Johnny Depp”, a adăugat Ioniță din Clejani.

Citeste si: Taraful din Clejani, aproape de prietenul Johnny Depp, în cel mai delicat moment al vieții lui. Ce spun Viorica și Ioniță despre procesul de defăimare împotriva lui?| EXCLUSIV

Viorica din Clejani: „Dacă Ioniță spune că mă iubește, aș vrea să-mi îndeplinească o dorință...aș vrea să cânt cu Slash!”

Clejanii visează la o colaborare cu o legendă a rockului. Cine este chitaristul de geniu care a cucerit-o pe Viorica din Clejani

Slash, alături de Marilyn Manson, Johnny Depp și Alice Cooper (de la stânga la dreapta)

[Sursa foto: Twitter]

Clejanii nu au renunțat la visul lor rock și, între timp, au pus ochii pe o altă mare legendă. Viorica își dorește din suflet să facă o piesă cu chitaristul trupei Guns N' Roses, lucru care nu ar fi deloc imposibil, dacă ne uităm la prietenii comuni pe care-i au Slash, pe numele său adevărat Saul Hudson, și Clejanii.

„Dacă Ioniță spune că mă iubește, aș vrea să-mi îndeplinească o dorință...aș vrea să cânt cu Slash! De abia aștept să-l cunosc și să fac cea mai tare piesă rock! Mi-aș dori să cânt și cu Pink și cu Lady Gaga. Dacă îți dorești cu adevărat ceva și atragi energia pozitivă, totul este posibil. Ioniță este martor aici, de față cu mine. I-am spus <<Haide să ne îmbrăcăm, ne luăm bilete de avion, mergem și-l luăm pe Johnny și vedem cine mai e la el acasă>>”, le-a dezvăluit Viorica din Clejani jurnaliștilor WOWbiz.

Vioricăi nu îi place să se „blocheze” într-un anumit gen și experimentează constant atât în studio, cât și pe scenă. Momentul rock de la Sala Palatului a fost doar un exemplu de ingeniozitate, însă Clejanii promit că vor mai încerca să integreze și alte elemente muzicale în viitor.

„Sunt o cântăreață autentică, dar, în același timp, iubesc și muzica modernă. Îmi plac foarte mult rockul și muzica techno. Toate elementele astea îmi dau un plus, să iau aripi, și mă joc cu elementele mele și elementele lor(...) Pentru mine, muzica noastră este cea mai frumoasă! Mulți artiști mari internaționali s-au inspirat din muzica noastră românească”, a mai spus Viorica din Clejani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Taraful din Clejani, aproape de prietenul Johnny Depp, în cel mai delicat moment al vieții lui. Ce spun Viorica și Ioniță despre procesul de defăimare împotriva lui? | EXCLUSIV

"Sunt un produs" Spike, totul despre drumul spre succes! Cum a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți rapperi din România? | EXCLUSIV

Johnny Depp, dezvăluiri fără perdea despre fosta soție în sala de tribunal. Cum s-a răzbunat Amber Heard pe el după o ceartă: "Am găsit fecale umane pe partea mea de pat”

Vești bune pentru mai multe zodii! Astrele aduc rezolvări pentru 7 zodii

Klaus Iohannis, OUT?! Anunțul care cutremură scena politică din România: NE PREGĂTIM

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Război în Ucraina: Rusia îşi va spori trupele la frontierele occidentale ca reacţie la NATO

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies