Cleopatra Stratan a dat lovitura cu ultima melodie, ”Pupă-mă” În câteva ore, piesa a strâns deja zeci de mii de vizualizări pe Youtube

La 16 ani, Cleopatra Stratan s-a întors în muzică, după o pauză de studii, lansându-și ieri o piesă care are deja succes la public.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

După o lungă pauză, în care s-a concentrat pe studii, Cleopatra Stratan, astăzi o domnişoară de 16 ani, a decis că este cazul să se reapuce de cântat în compania tatălui ei, Pavel Stratan.

Citeste si: Cleopatra Stratan, apariţie ŞOCANTĂ la un eveniment monden. Uite cât de bine arată într-o rochie scurtă, mulată, cu spatele gol. N-ai mai văzut-o niciodată aşa pe adolescentă! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: ”Familia lui Pavel Stratan se afla in avionul cazut in Franta”. Adevarul despre anuntul socant!

Toamna trecută, Pavel și Cleopatra au avut un lung turneu în Statele Unite, unde au cântat pentru comunitatea românească, iar ieri Cleopatra și-a lansat noua piesă, intitulată ”Pupă-mă”, filmată într-un cadru idilic, sub o cascadă. Succesul la public a fost unul imediat, în doar câteva ore de la urcarea pe Youtube piesa adunând peste 60000 de vizualizări. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: