Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis o afacere împreună: "Este primul nostru proiect din carieră"

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, și-au deschis prima afacere împreună. Iată despre ce sete vorba!

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, s-au căsătorit anul acesta, în luna august. Cei doi au avut o nuntă de poveste, iar cântăreața a optat pentru o rochie simplă de mireasă, care-i punea silueta perfectă în evidență.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au palnuri mărățe pentru viitor. Pasionați de muzică, își dorescă să evolueze cât mai mult în industria muzicală și să ajungă cât mai departe.

Nu doar la capitolul muzică escelează, Clepoatra Stratan și soțul ei vor să devină oameni de afaceri cu acte în regulă și s-au apucat de propriul proiect din cariera lor.

Ce afacere urmează să-și dechidă Cleopatra Stratan și Edward Sanda?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda  vor să intre în lumea modei. Cei doi urmează să-și deschidă o afacere cu creații vestimentare.

Cleopatra Stratan și soțul ei au făcut anunțul, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar aceștia au explicat foarte enuziasmați că uremează un proiect important pentru ei, de care sunt foarte mândri.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Cântăreața și soțul ei au mărturisit că nu  vor să dea prea multe informații despre viitoarea afacere și ca vor să fie o surpriză.

Aceștia au mai anunțat că inaugurarea proiectul va fi după sărbători, adică la începutul anului 2022, mai exact în primăvară. 

Citeste si: Câți bani încasează Cleopatra Stratan pentru un concert? Câștigul este impresionant

Momentan nu vrem să oferim foarte multe detalii. Este primul nostru proiect din carieră, prima noastră afacere ca să fim mai exacţi, care o să ia naştere după Sărbători, cel mai probabil anul viitor.   Noi am preconizat că vom lansa afacerea în primăvară dar sperăm tare mult ca lucrurile să decurgă bine și să se concretizeze mai rapid”, au declarat Cleopatra Stratan și soțul ei, în cadrul emisiunii.

Cleopatra Stratan, despre noul proiect: "O să venim cu o colecţie proprie de haine” 

Cleopatra Stratan  a vorbit, despre colecția de haine, care va fi valabilă anul viitor. Aceaștia speră ca articolele vestimentare să fie pe palcul oamenilor, menționând că au pentru toate categoriile de vârstă.

Citeste si: Cleopatra Stratan, motivul pentru care nu s-a înscris la facultate! "Facultatea este o pierdere de timp!"

"De aceea vrem să pregătim publicul, să îi anunţăm de ceea ce vrem să facem. O să venim cu o colecţie proprie de haine.(....) Speram să se regăsească mulţi tineri şi nu doar.(...) E o colecţie pentru orice vârsta; ne dorim să se identifice, să le placă şi să vrea să poarte stilul nostru", au declarat Cleopatra Stratan și soțul ei, în cadrul emisunii.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies