Clipe de coşmar pentru Angela Similea: „M-am prăbuşit pe canapea, covârşită de durere. Aveam răni pe pleoape de atâta plâns”

Nu mai e un secret că au fost clipe de coşmar pentru Angela Similea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că au fost clipe de coşmar pentru Angela Similea. Celebra cântăreaţă de muzică populară a povestit că a suferit enorm în momentul în care unicul ei fiu, Sorin Hilgen, a plecat din ţară, la finalul anilor 90, pentru a se stabili în SUA. (vezi cum arată mormântul lui Victor Surdu)

Citeste si: Declarații tulburătoare ale Angelei Similea despre intenția ei de a se stabili definitiv în America! VIDEO

Citeste si: După ani, Corina Chiriac, Angela Similea și Mirabela Dauer, în aceeași fotografie! Cât de bine arată artistele FOTO

Citeste si: Angela Similea l-a făcut din nou să zâmbească pe Marius Țeicu dupa pierderea unicului său copil, Patricia! Cei doi lansează un CD pe 24 aprilie

Clipe de coşmar pentru Angela Similea: “Mă întorsesem de la aeroport" 

“Mă întorsesem de la aeroport, am urmărit avionul cu fiul meu care se pierdea în înaltul cerului, se muta definitiv în America. Aveam răni pe pleoape de atâta plâns. M-am prăbuşit pe canapea, covârşită de durere”, a mărturisit Angela Similea pentru Jurnalul naţional.

fara descriere

Clipe de coşmar pentru Angela Similea: „A sunat telefonul, era Marius Ţeicu" 

După aceste clipe de coşmar pentru Angela Similea, solista a lansat o melodie celebră: „A sunat telefonul, era Marius Ţeicu, îmi comunica că în noaptea trecută a compus un cântec pentru mine, să vin să-l ascult. N-am rezistat rugăminţilor compozitorului şi am ascultat melodia, purta titlul cel mai potrivit pentru mine, “Nu-mi lua iubirea dacă pleci”!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate