Clipe de coşmar pentru Angela Similea: „M-am prăbuşit pe canapea, covârşită de durere. Aveam răni pe pleoape de atâta plâns”

Nu mai e un secret că au fost clipe de coşmar pentru Angela Similea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că au fost clipe de coşmar pentru Angela Similea. Celebra cântăreaţă de muzică populară a povestit că a suferit enorm în momentul în care unicul ei fiu, Sorin Hilgen, a plecat din ţară, la finalul anilor 90, pentru a se stabili în SUA. (vezi cum arată mormântul lui Victor Surdu)

Citeste si: Declarații tulburătoare ale Angelei Similea despre intenția ei de a se stabili definitiv în America! VIDEO

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: După ani, Corina Chiriac, Angela Similea și Mirabela Dauer, în aceeași fotografie! Cât de bine arată artistele FOTO

Citeste si: Angela Similea l-a făcut din nou să zâmbească pe Marius Țeicu dupa pierderea unicului său copil, Patricia! Cei doi lansează un CD pe 24 aprilie

Clipe de coşmar pentru Angela Similea: “Mă întorsesem de la aeroport" 

“Mă întorsesem de la aeroport, am urmărit avionul cu fiul meu care se pierdea în înaltul cerului, se muta definitiv în America. Aveam răni pe pleoape de atâta plâns. M-am prăbuşit pe canapea, covârşită de durere”, a mărturisit Angela Similea pentru Jurnalul naţional.

Clipe de coşmar pentru Angela Similea: „A sunat telefonul, era Marius Ţeicu" 

După aceste clipe de coşmar pentru Angela Similea, solista a lansat o melodie celebră: „A sunat telefonul, era Marius Ţeicu, îmi comunica că în noaptea trecută a compus un cântec pentru mine, să vin să-l ascult. N-am rezistat rugăminţilor compozitorului şi am ascultat melodia, purta titlul cel mai potrivit pentru mine, “Nu-mi lua iubirea dacă pleci”!”.

Galerie foto 
Citește și:

Scandalul e uriaș! Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu, în procesul pentru moştenirea acestuia! Tribunalul i-a dat o lovitură teribilă celebrei...

Decizie radicală a Angelei Similea! La 72 de ani, celebra cântăreață a trecut la cura de slăbire

Nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut! De când este puşcaş marin, Christian pozează în tip dur!

Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata! Gabriel Surdu are o avere fabuloasă, dar se judecă cu cântăreaţa pe moştenirea familiei!

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea, după intrarea în Ferma: „Trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies