Clipe de coșmar pentru Claudia Pavel! Mesajul transmis în miej de noapte: „Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare”

Claudia Pavel a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce un nou nor de fum a acoperit zona Corbeanca noaptea trecută aproape i-a sufocat în propriile case.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

De două zile locuitorii din Corbeanca au avut de îndurat clipe de coșmar din cauza poluării excesive cu noxe. Garda de mediu care a făcut cercetări la fața locului a declarat că este vorba de un incendiu de vegetație care a aras mocnit și a făcut ca fumul să persiste pe o perioadă mai lungă a zilei. De altfel, mirosul de cauciuc ars s-a simțit și în mai multe sectoare ale Capitalei.

Citeste si: Prima reacție a Ministrului Mediului după semnalarea poluării din București. De la ce este de fapt mirosul greu de suportat

Claudia Pavel tună și fulgeră din cauza poluării excesive: „Abia se poate respira”

Una dintre persoanele afectate de această problemă care persistă deja de trei zile, este Claudia Pavel care locuiește în zona Corbeanca. Vedeta a scris în miez de noape un mesaj acid pe Facebook când a văzut că din nou nu se poate respira în propria casă.

fara descriere

”În momentul ăsta este fum din nou în Corbeanca și abia se poate respira în case. Toata ziua nu a fost fum și cum a venit noaptea a apărut și fumul. Este un coșmar. Acoperim geamurile cu bandă adezivă. Probabil că va trebui să mergem la hotel pentru că nu se poate sta! Sper să nu luăm vreo amendă că am îndrăznit să ieșin din casă ca să nu ne sufocăm”, a spus vedeta.

Citeste si: Poluare masivă în București! Cum arată harta calității aerului în această dimineață ”Suntem otrăviți”

Citeste si: VIDEO| Aer toxic de la incendii în Capitală

Mai mult de atât, cântăreața mărturisește în același mesaj că majoritatea copiilor au ajuns să aibe probleme serioase de sănătate după ce au inhalat fumul greu de suportat.

fara descriere

”Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare din cauza acestei bătăi de joc fără sfârșit”, a mai scris Claudia Pavel pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate