Clipe de durere cumplită în Cluj! Femeia și copilul de 8 ani morți în furtuna din Halkidiki au fost înmormântați! Ce se întâmplă cu tatăl băiețelului

Femeia și copilul de 8 ani care au murit în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, au fost înmormântați, marți, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, potrivit MEDIAFAX.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Trupurile neînsuflețite ale celor doi români morți în timpul furtunii din Halkidiki, o femeie și un băiat de 8 ani, au fost aduse, luni, din Grecia la Cluj-Napoca, iar marți a avut loc slujba de înmormântare în Cimitirul Central.

Slujba religioasă, la care au asistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

fara descriere

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, unde familia se afla în vacanță, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. Soțul femeii a fost rănit şi a fost internat, inițial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanță privată la Cluj.

Soțul femeii moarte a fost externat

Bărbatul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe și de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca și a fost externat, informează digi24.ro. El va urma tratament la domiciliu, au anunțat reprezentanții spitalului. Potrivit acestora, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

fara descriere

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti, au murit în furtuna cumplită din Halkidiki. Dintre cei 7 morți, din nefericire, au făcut parte și mama și copilul din România. Alte 100 de persoane au fost rănite în urma furtunii violente.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate