Clipe de groaza pe autostrada - Un autocar cu romani a fost cuprins de flacari

Un autocar care transporta 46 de persoane spre Germania a luat foc în noaptea de duminică spre luni, în apropiere de graniţa dintre Ungaria şi Austria.

Distribuie pe:

fara descriereDin fericire nimeni nu a fost rănit, însă toţi pasagerii au rămas fară bagaje, ele făcându-se scrum odată cu autocarul. Potrivit martorilor, pompierii au ajuns la aproximativ 30 de minute după ce au fost anunţaţi, astfel că nu au mai putut salva nimic.

"Pe drum, în jumătatea din spate a autocarului era foarte cald, iar în partea din faţă oamenii erau nevoiţi să stea îmbrăcaţi, ca afară. Până la urmă au cerut şoferului să ridice temperatura şi imediat am simţit că maşina s-a umplut de fum. Şoferul a oprit într-o parcare. Am coborât cu toţii. Unul dintre pasageri a vrut să-şi scoată bagajul din cală şi când a deschis uşa a observat că totul era cuprins de flăcări. Ne-am îndepărtat cu toţii de locul incendiului şi la foarte scurt timp întregul autocar a luat foc", a declarat unul dintre pasageri pentru ziarulunirea.ro, citat de Romania TV.

Pentru bagajele distruse pasagerii au primit câte 100 de euro, reprezentând avansul din despăgubirea datorată de firma care deţine autocarul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate