Clipe de groază pentru Bianca de la Insulă! A avut un șoc când a ajuns în parcare și și-a văzut mașina

Bianca de la Insulă și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Fosta ispită a publicat imaginea pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Roman a devenit cunoscută după ce a participat ca ispită la într-un show de televiziune. Din păcate, celebritatea are și unele dezavantaje, iar ea a simțit asta pe pielea ei. Într-o z, când a ajuns în parcare, a văzut că una dintre anvelopele mașinii fusese tăiată cu un cuțit.

fara descriere

“Tăiat. Acum am nevoie de cauciucuri de vară”, a scris fosta ispită pe internet.

Citeste si: Cumplit! O mamă și-a chinuit cei 5 copii în cel mai traumatizant mod! Și-a pus cablul de la fierul de călcat de gât și a amenițat toată noaptea că se sinucide

Citeste si: Devăluiri despre trecutul amoros al lui Rusu de la Puterea Dragostei! Fosta iubită, Roxana, Prințesa Ardealului, îl face praf: „Nu există „scuză-mă” în cazul tău”

Citeste si: Oana Lis, detalii picante din viața intimă! În pauza de prânz, când Viorel Lis era primar, fugeau să facă amor! ”Asta îi dădea putere”

fara descriere

Ispita Bianca se iubește cu Alexandru Neacșu

De ceva vreme, Bianca Roman pare să fi uitat complet de trecutul ei de ”Ispită” și s-a dedicat, de câteva luni bune, unui bărbat. ”Mi-am dorit un bărbat deștept, calm, cuminte și sincer cu care să fac tot ce îmi trece prin mintea mea nebună. Și mi-a ieșit în cale! Îmi doresc mulți ani lângă tine pentru că e fain cu noi! Te ador”, a fost mesajul Biancăi Roman dedicat actualului ei iubit, un politician cunoscut din Brașov, Alexandru Neacșu.

“Pentru mine, viitorul bărbat trebuie să fie cel care să devină și soțul meu. Când va apărea bărbatul potrivit, voi face nunta, dar eu, sinceră, nu îl mai caut. Dacă apare, iar eu voi avea timp și pentru el, poate se va întâmpla ceva. Până atunci însă, fiica mea este singura prioritate a vieții mele”, ne spunea Bianca Roman cu ceva timp în urmă

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate