Clipe de groază pentru o bunică! Ce i-a făcut violatorul, după ce a profitat de ea

O bunică a avut parte de niște clipe de groază, în timp ce se afla în parc.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O femeie în vârstă de 59 de ani a trăit un adevărat coșmar atunci când a fost atacată în parc de către un necunoscut.


In articol:

Victima se plimba într-un parc din Sydney, Australia, atunci când a fost lovită în cap de către Manasa Qoro, un tânăr de numai 53 de ani.

După ce a imobilizat-o, bărbatul a violat-o cu sălbăticie, amenințând-o cu moartea. După ce a supus-o mai multor perversiuni sexuale, Manasa Qoro și-a felicitat victima pentru că a făcut o treabă bună și s-a șters pe pantalonii victimei.

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil! "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citeste si: Dan Negru a dat peste un copil care cerșea în trafic, la semafor. Ce a urmat apoi e înduioșător! Are legătura cu Sorina, fetița adoptată

Citeste si: „Infractorul sexy” și-a distrus mașina! Te doare inima când vezi cât a costat

Deși incidentul a avut loc pe data de 12 noiembrie 2017, bărbatul abia acum a fost condamnat pentru teribilul incident.

Cum a fost descoperit monstrul cu chip de om

Manasa Qoro a fost arestat la numai trei zile după viol, atunci când polițiștii au găsit amprente pe o pereche de ochelari lăsată la locul incidentului.

De asemenea, anchetatorii au găsit urmele lui ADN pe corpul femeii, precum și pe perechea de jeanși pe care o purta victima în ziua violului.

Nu mai știu cine sunt. Ce a rămas din mine este doar o coajă goală. E ca și cum Qoro este imprimat pe mine. Pot să îi simt mirosul”, a spus femeia în sala de judecată.

De asemenea, femeia a mărturisit că se simte murdară și că nu merită dragostea nepoților săi și că nu doar o dată s-a gândit la sinucidere.

Bărbatul, în schimb, a primit 11 ani de închisoare, iar în anul 2025 poate depune cerere pentru eliberarea condiționată, informează mirror.co.uk.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate