Clipe de groază pentru Răzvan Fodor. Actorul a rămas imobilizat de la brâu în jos, după ce a făcut sport: "Așa dureri n-am crezut în viața mea că o să am"

Soțul Irinei Fodor a stat 4 zile în casă, la pat, după ce a făcut o mișcare greșită, în timpul unui antrenament.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază, după ce a rămas imobilizat de la brâu în jos. Prezentatorul TV a fost nevoit să stea 4 zile la pat și să urmeze tratament, din cauza unei mișcări greșite de stretching.

Citeste si: Răzvan Fodor, declarații emoționante despre soția lui, după 12 ani de căsătorie: "Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt extrem de sincer când spun treaba asta"

Răzvan Fodor: "Am rămas rupt de la brâu în jos"

Răzvan Fodor s-a ales cu dureri cumplite în urma unui antrenament. Actorul a mărturisit că o mișcare greșită de stretching l-a făcut să rămână imobilizat de la brâu în jos și să nu poată ieși din casă timp de câteva zile: "Mai țineți minte? V-am zis eu săptămâna trecută că în urma unei mișcări greșite, atenție, de stretching, am rămas rupt de la brâu în jos.

Răzvan Fodor, imobilizat de la brâu în jos

Răzvan Fodor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: "A ieșit leopardul la zăpadă"- bzi.ro

Faza s-a acutizat. Astăzi este prima dată când ies din casă, după patru zile. Am mai ieșit ieri, dar ieri a venit cineva să mă ia. Astăzi pot să stau și la volan, bine, pe pastile și pe tratament. E ceva înfiorător, așa dureri eu n-am crezut în viața mea că o să am.", a povestit Răzvan Fodor, pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor se confruntă cu dureri cumplite de spate

Răzvan Fodor

[Sursa foto: Instagram]

Răzvan Fodor își sfătuiește fanii să nu îi urmeze exemplul

Speriat de ceea ce i s-a întâmplat în urma antrenamentului, Răzvan Fodor a ținut să împărtășească și cu cei de acasă greșeala care i-a adus dureri groaznice de spate.

Citeste si: Răzvan Fodor a vrut să îi facă o surpriza soției, însă totul a degenerat într-o discuție aprinsă. Care a fost motivul pentru care au început cei doi parteneri să se contrazică? "Mă bate la cap în fiecare oră"

Actorul i-a sfătuit pe fani să nu îi urmeze exemplul și să aibă grijă atunci când fac sport, mai ales în cazul mișcărilor bruște: "Ce voiam eu să vă zic? Pentru că majoritatea faceți sport sau și dacă nu faceți sport…Pentru orice mișcare, conștientizați-vă mișcarea. Trebuie să o gândiți, mișcarea, înainte să o faceți. Bine, eu sunt și bătrân! Sfat! Asta am vrut să vă zic. Vă pup!", a încheiat Răzvan Fodor, pe contul lui personal.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies