Stiri

Clipe de groaza pentru Rica Raducanu! Hotii au intrat peste el si i-au luat totul!

Rica Raducanu a fost jefuit! Hotii i-au stricat concediul fostului mare portar al Rapidului: i-au golit casa de vacanta in timp ce dormea!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Clipe de groaza pentru Rica Raducanu! Hotii au intrat peste el si i-au luat totul!

Rica Raducanu a fost jefuit in casa lui de vacanta din Mangalia in noaptea de 12 spre 13 august. 

"Daca il prindeam il omoram. Nu-mi dau seama cine e. Poate sa fie un copil, eu la 6 m-am trezut ca voiam sa vin la Bucureşti. M-am dus la vecinu, am un vecin baiat bun, eu credeam ca e in masina geanta, eram zapacit, am vazut meciul am si baut, m-am dus la masina si nu era nimic, el a sunat la 112. Au venit poliţiştii, a scris baiatul ala vreo 5 pagini. Daca ma trezeam si faceam vreo moarte acum la batranete", a spus Rica Raducanu la TV.

Fostul portar al Rapidului si al echipei nationale a povestit ca a mai fost jefuit, dar ca atunci hotii nu i-au furat nimic.

"Sunt foarte suparat. Sa intre cineva peste tine in casa, mi se pare nu stiu cum. Eu sunt nascut in Constanta, sunt originar de acolo, mi-am luat casa la Mangalia sa fiu de-al casei, un apartament, ma duc in fiecare an. Acum 3 ani a sarit cineva pe balcon, la etajul 1, dar nu a luat nimic. Am stat la meci, am adormit, las usile deshise la balcon, dimineata la 6 m-am trezit sa scot telefonul, cand teleofnul nu era, cand ma uit pe bancuta unde e radio, gentuta în care aveam totul in ea, toata viata mea, incepand cu buletin, carti de credit , acte masina, carenet, tot ce vrei, nu mai era. Eu nu stau cu geamurile inchise, e briza marii si nu dau drumul la aer, ca si asa nu respir bine. Am rămas pinguin", a mai declarat Rica Raducanu.

 

Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune