Clipe de groaza pentru Rica Raducanu! Hotii au intrat peste el si i-au luat totul!

Rica Raducanu a fost jefuit! Hotii i-au stricat concediul fostului mare portar al Rapidului: i-au golit casa de vacanta in timp ce dormea!

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Rica Raducanu a fost jefuit in casa lui de vacanta din Mangalia in noaptea de 12 spre 13 august. 

"Daca il prindeam il omoram. Nu-mi dau seama cine e. Poate sa fie un copil, eu la 6 m-am trezut ca voiam sa vin la Bucureşti. M-am dus la vecinu, am un vecin baiat bun, eu credeam ca e in masina geanta, eram zapacit, am vazut meciul am si baut, m-am dus la masina si nu era nimic, el a sunat la 112. Au venit poliţiştii, a scris baiatul ala vreo 5 pagini. Daca ma trezeam si faceam vreo moarte acum la batranete", a spus Rica Raducanu la TV.

Fostul portar al Rapidului si al echipei nationale a povestit ca a mai fost jefuit, dar ca atunci hotii nu i-au furat nimic.

"Sunt foarte suparat. Sa intre cineva peste tine in casa, mi se pare nu stiu cum. Eu sunt nascut in Constanta, sunt originar de acolo, mi-am luat casa la Mangalia sa fiu de-al casei, un apartament, ma duc in fiecare an. Acum 3 ani a sarit cineva pe balcon, la etajul 1, dar nu a luat nimic. Am stat la meci, am adormit, las usile deshise la balcon, dimineata la 6 m-am trezit sa scot telefonul, cand teleofnul nu era, cand ma uit pe bancuta unde e radio, gentuta în care aveam totul in ea, toata viata mea, incepand cu buletin, carti de credit , acte masina, carenet, tot ce vrei, nu mai era. Eu nu stau cu geamurile inchise, e briza marii si nu dau drumul la aer, ca si asa nu respir bine. Am rămas pinguin", a mai declarat Rica Raducanu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: