Vedete

Clipe grele pentru Andreea Esca! "Mi-e greu fara ea!"

Andreea Esca ii duce dorul fiicei sale, Alexia, dupa ce adolescenta a plecat in Anglia la studii.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Andreea Esca a recunoscut ca sufera dupa fiica ei, insa s-a tinut tare si nu a inceput sa planga. Stirista sustine ca e fericita pentru ca a vazut ca Alexiaia a inceput deja sa se adapteze vietii in Londra si abia asteapta sa se intoarca in Romania cu prietenii pe care i-a cunoscut in Marea Britanie.

"Da, mi-e greu fără ea. Dar acum vorbim mult mai mult decât vorbeam înainte. (...) Ea este un copil care a stat acasă, care a fost foarte răsfăţată. Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătraţi, cu tot cu bucătărie şi acum trebuie să-şi facă curat singură.

Când ne-am dus, am stat o săptămână împreună, pe urmă ne-am întors împreună în weekend şi apoi a plecat înapoi duminică. Eu am plecat înainte şi l-am lăsat pe Mario să ducă partea grea. Să ştii că n-am plâns, chiar n-am plâns. Acum nici nu mai apuci să-ţi facă dor de cineva cu Facetime-ul ăsta. E aşa entuziasmată şi când am văzut cât de frumos e acolo, sunt încrezătoare. (...) Şi-a făcut o gaşcă acolo din toate ţările... Abia aştept să-i aducă, chiar mi-ar plăcea să fie străini care să descopere România”, a declarat Andreea Esca in cadrul unui interviu pentru o emisiune de televiziune.

Galerie foto