Clipe grele pentru Lora: "A murit tatal meu intr-un accident"

Lora a trecut prin momente cumplite in urma multi ani, atunci cand si-a pierdut tatal.

Autor: A. B.
Tatal artistei a murit in urma unui accident si nu a aflat detalii mult timp despre decesul lui, pentru ca mama ei a vrut sa o protejeze.

 

"La patru ani a murit tatăl meu într-un accident.
Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze",
a spus Lora într-o emisiune TV.
 
In plus, vedeta a trecut prin clipe grele si inainte sa filmeze primul ei videoclip, deoarece a aflat ca bunica ei a murit. 
 
"Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună. Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica. Atunci când am înregistrat primul videoclip din cariera solo şi, înainte să filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit bunica mea.
A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă. După ce am filmat videoclipul am fost la Vaslui"
, a povestit artista.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies