Clipe infernale pentru doi fotbalisti romani aflati in Ucraina!

Doi fotbalisti romani se confrunta cu probleme serioase in Ucraina. Fostii stelisti Eric Bicfalvi si Florentin Matei au fost amenintati de antrenorul lor dupa ce Volin Lutsk a pierdut meciul cu Dinamo Kiev scor 1-4.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePotrivit site-ul ziare.com, presa ucraineana a publicat o inregistrare de 15 minute care continea discursul pe care presedintele-antrenor Vitali Kvartiani l-a avut la adresa jucatorilor sai dupa infrangerea cu Dinamo Kiev.

"O sa va rup falcile! Nenorocitilor, nu ati jucat nimic!", "O sa va spanzur in centrul orasului" si "O sa urinez pe voi, magarilor", au fost cele mai violente amenintari pe care Kvartiani le-a folosit la adresa jucatorilor, printre care si Bicfalvi si Matei.

In timp ce ultimul a fost integralist, dintre toti jucatorii Bicfalvi l-a infuriat cel mai tare pe Kvartiani, care l-a scos de pe teren inca de la pauza.

Antrenorul lui Volyn a anuntat ca doar patru jucatori nu sunt pe lista neagra, insa printre acestia nu se afla si cei doi romani.

"Restul jucatorilor sunt amendati cu 50% din salariu, iar daca mai pierd doua meciuri nu o sa mai primeasca niciun ban! Jucatorii sunt pe lista neagra, nu o sa le mai prelungeasca nimeni contractele", a tunat Kvartiani.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate