Clisura Dunării – frumusețea nepereche a fluviului! Sâmbăta, de la ora 15:00, în “ROventura”, la Kanal D

Sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura” intră în casele românilor, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Pentru că la începutul săptămânii toată Europa a sărbătorit Ziua Dunării, Andreea și George nu s-au lăsat mai prejos și au cinstit în felul caracteristic acest eveniment.

De data aceasta, călătorii noștri ajung din Deltă, de la gurile de vărsare în Mare, tocmai aproape de intrarea fluviului în țară, în Clisura Dunării, recunoscută a fi cea mai frumoasă porțiune de pe întregul curs al Dunării. Călătoria “ROventura” începe în județul Mehedinți, la Eselnița, acolo unde sunt concentrate cele mai multe frumuseți.

Cazanele Dunării, chipul cioplit în piatră al marelui rege Decebal, sculptura unică în lume, Mănăstirea Mraconia care se întinde pe apă și uscat, reconstruită în 1996 de către preotul Tartea, sau Tabula Traiana sunt câteva dintre capodoperele locului de care privitorul se va îndrăgosti. Deopotrivă, golful Mraconia este unul dintre cele mai interesante locuri din defileu. 

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

O experiență culinară fantastică competează periplul călătorilor noștri; o masă delicioasă, pregatită și servită chiar pe pontonul de la malul Dunării este perfectă pentru a-ți  încărca bateriile.

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citeste si: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Garile litoralului romanesc – locuri sinistre pentru turistii romani si straini

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Raiul Deltei Dunarii - Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Raiul Deltei Dunarii - Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

Călătoria continuă pe cursul Dunării, în amonte, și cei doi ajung la Berzasca, în Caraș–Severin. Dacă zona Cazanelor uimește prin frumusețea defileului, aici, la Berzasca, se pun bazele unui spectaculos centru de turism de aventură pe Dunare.

Bungalow-urile splendide care plutesc pe apă, piscina nesfârșită alcătuiesc imaginea unui paradis natural,  între apă și pământ. Întreaga clisură a Dunării respiră frumusețe. Aceasta e dublată de povești extraordinare, mâncăruri delicioase și momente de agrement cu adevărat spectaculoase.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Raiul Deltei Dunarii - Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

In Ajunul Floriilor, ROventura ne dezvaluie meleagurile Bucovinei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies