Clisura Dunării – frumusețea nepereche a fluviului! Sâmbăta, de la ora 15:00, în “ROventura”, la Kanal D

Sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura” intră în casele românilor, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Pentru că la începutul săptămânii toată Europa a sărbătorit Ziua Dunării, Andreea și George nu s-au lăsat mai prejos și au cinstit în felul caracteristic acest eveniment.

De data aceasta, călătorii noștri ajung din Deltă, de la gurile de vărsare în Mare, tocmai aproape de intrarea fluviului în țară, în Clisura Dunării, recunoscută a fi cea mai frumoasă porțiune de pe întregul curs al Dunării. Călătoria “ROventura” începe în județul Mehedinți, la Eselnița, acolo unde sunt concentrate cele mai multe frumuseți.

fara descriere

Cazanele Dunării, chipul cioplit în piatră al marelui rege Decebal, sculptura unică în lume, Mănăstirea Mraconia care se întinde pe apă și uscat, reconstruită în 1996 de către preotul Tartea, sau Tabula Traiana sunt câteva dintre capodoperele locului de care privitorul se va îndrăgosti. Deopotrivă, golful Mraconia este unul dintre cele mai interesante locuri din defileu. 

fara descriere

O experiență culinară fantastică competează periplul călătorilor noștri; o masă delicioasă, pregatită și servită chiar pe pontonul de la malul Dunării este perfectă pentru a-ți  încărca bateriile.

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citeste si: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Garile litoralului romanesc – locuri sinistre pentru turistii romani si straini

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Raiul Deltei Dunarii - Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Raiul Deltei Dunarii - Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

fara descriere

Călătoria continuă pe cursul Dunării, în amonte, și cei doi ajung la Berzasca, în Caraș–Severin. Dacă zona Cazanelor uimește prin frumusețea defileului, aici, la Berzasca, se pun bazele unui spectaculos centru de turism de aventură pe Dunare.

fara descriere

Bungalow-urile splendide care plutesc pe apă, piscina nesfârșită alcătuiesc imaginea unui paradis natural,  între apă și pământ. Întreaga clisură a Dunării respiră frumusețe. Aceasta e dublată de povești extraordinare, mâncăruri delicioase și momente de agrement cu adevărat spectaculoase.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate