CNA reacționează din nou! Mirela Vaida, acuzată dur: „O traumatizează pe Veronica Stegaru”

Încă o amendă pentru postul de televiziune care i-a făcut faimoși pe Vulpița, Veronica Stegaru, și soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mirela Vaida,acuzată dur: O traumatizează pe Veronica Stegaru” Vulpita


In articol:

Viorel și Vulpița Veronica Stegaru din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei.

De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.

Postul de televiziune care i-a făcut faimoși pe Veronica Stegaru, cunsocută drept Vulpița, și pe Viorel Stegaru a fost amendat din nou de CNA. Forul audiovizual îi obligă să scoată din buzunar 15.000 de lei.

„Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care „o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru””, se arată în textul unei reclamații, conform paginademedia.ro.

Mirela Vaida,acuzată dur: O traumatizează pe Veronica Stegaru” Vulpita

Radu Herjeu, vehement în privința poveștii cu Vulpița  Veronica Stegaru și Viorel

Radu Herjeu, membru CNA, a vorbit despre cazul celor doi soți din Blăgești care țin primele pagini de mai bine de o lună. Viorel și Vulpița Veronica sunt în fiecare seară la televizor și multe persoane ar fi cerut ca protagoniști acestei telenovele să nu mai apară pe sticlă.

Mirela Vaida,acuzată dur: O traumatizează pe Veronica Stegaru” Vulpita

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA, în urmă cu aproximativ două luni.

Citeste si: Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct, după ce s-a angajat. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit

Eram în ședință când ne uitam pe ecrane și am văzut burtierele mari, galbene: Vedeta este în Parlament. Am crezut că o să cad de pe scaun. Am zis bă, una e să faci o emisiune tabloid, alta e totuși să o dai la știri că VEDETA a venit în Parlament, de parcă venise Madonna și a fost invitată în Parlament. Serios? O tânără care nu știe pe ce lume trăiește a devenit vedetă?! Eu cred că toți oamenii serioși ar trebui să reacționeze”, a mai spus el, pentru DCNews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate