“Coana Chiva” din reclame a îmbătrânit cu 10 ani după decesul soţului! Actriţa Nataşa Raab suferă enorm după dispariţia partenerului doborât de cancer! FOTO

“Coana Chiva” a îmbătrânit cu 10 ani după decesul soţului, medicul Val Guţul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

“Coana Chiva” a îmbătrânit cu 10 ani după decesul soţului, Val Guţul. Acesta a murit pe 14 septembrie 2019, după ce luptase o lungă perioadă cu un cancer la vezică. La câteva zile după deces, actriţa, al cărei nume real este Nataşa Raab, a scris pe facebook: „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc dacă nu vorbescu cu voi despre el”.

”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”.

Citeste si:'Prea bun, prea ca la tarã!' Actrita care da viata celebrului personaj din reclame are o poveste impresionantã de viata

Citeste si:Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia actriţei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol!

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Citeste si:Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”

Natașa Raab a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale soțului ei: “Îmi spunea că de foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva.

El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea “Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău”. Întotdeauna, când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!”. (vezi care au fost ultimele cuvinte ale soţului Nataşei Raab )

“Coana Chiva” a îmbătrânit cu 10 ani după decesul soţului: „Unele fiinţe fac rău" 

“Coana Chiva”, care

locuieşte la Craiova, s-a simţit hărţuită după decesul soţului ei, după cum reiese dintr-o postare a actriţei Nataşa Raab. „Unele fiinţe fac rău, chiar dacă nu au nimic de câştigat din asta! Lăsaţi-mi soţul să se odihnească în pace şi pe mine cu durerea mea!” Oamenii sunt ciudaţi”, a răbufnit cea care a devenit cunoscută datorită personajului Coana Chiva din reclame. Raab a primit mai multe mesaje nepotrivite, pe care nu le-a arătat nimănui, dar în urma cărora suferă.

Zilele trecute, Nataşa Raab s-a dus la Teatrul Naţional din Craiova pentru a vedea piesa Cafeaua domnului ministru. Prietenă cu Constantin Cotimanis, care joacă în piesă, ea s-a fotografiat alături de acesta şi de alte actriţe. Este prima poză cu Coana Chiva după decesul soţului şi se vede că aceasta apare cu mult îmbătrânită faţă de cum arăta în câteva fotografii făcute în primăvara lui 2019.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei: „Unele fiinţe fac rău, chiar dacă nu au nimic de câştigat din asta! Lăsaţi-mi soţul să se odihnească în pace şi pe mine...

Veste mare de la actrița Natașa Raab! Fratele ei a scăpat de tumoră! ”Bravo medicinei românești!”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Mihai Gâdea, în stare de ȘOC! Ce a făcut Diana Șoșoacă în direct, chiar la el în emisiune (VIDEO)

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Ceaușescu : Pot să spun că cine mănâncă mai mult moare mai repede?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies