“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei: „Unele fiinţe fac rău, chiar dacă nu au nimic de câştigat din asta! Lăsaţi-mi soţul să se odihnească în pace şi pe mine cu durerea mea!”

“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei de către persoane care o abordează pe facebook.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei, după cum reiese dintr-o postare a actriţei Nataşa Raab.

„Unele fiinţe fac rău, chiar dacă nu au nimic de câştigat din asta! Lăsaţi-mi soţul să se odihnească în pace şi pe mine cu durerea mea!” Oamenii sunt ciudaţi”, a răbufnit cea care a devenit cunoscută datorită personajului Coana Chiva din reclame. Raab a primit mai multe mesaje nepotrivite, pe care nu le-a arătat nimănui, dar în urma cărora suferă.( vezi cum a scăpat de cancer fratele Nataşei Raab)

Citeste si: “Coana Chiva” e distrusă după moartea soţului răpus de cancer: „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte ale soțului Natașei Raab înainte de moarte: ”Îmi pare tare rău!”

Citeste si: Natașa Raab și-a înmormântat soțul! Actrița își urlă durerea: "Vreau să mor și eu, vreau să fiu lângă Văluțul meu"

“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei: “Nu luați în seamă pe cei răi"

“Nu luați în seamă pe cei răi. Dumnezeu să vă dea putere și să vă aline sufletul!!! Lumea este rea...

Cu atât mai mult ca are gura... Si aia rea!...Sincere condoleante eu nu inteleg lumea asta ce tot se baga si vb aiurea mai bine ar vedea gunoiul din ochii lor Sanatate multa Dna Natasa sper sa va reveniti un pic cat de cat dupa aceasta tragedie va iubesc si ca imbratisez! Baga ignor! Necazurile sunt multe si lasa-le celor care n-au loc de tine! Nimeni nu te poate ajuta decat Doamne-Doamne!”, au reacţionat amicii Nataşei Raab.

“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei: "M- a lăsat a nimănui"

Val Guţul, soţul Nataşei Raab, a murit pe 14 septembrie, după ce luptase o lungă perioadă cu un cancer la vezică. La câteva zile după deces, Raab a scris pe facebook:  „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc dacă nu vorbescu cu voi despre el”. ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”,  a scris actriţa după decesul soţului.  Natașa Raab a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale soțului ei:  “Îmi spunea că de foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea “Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău”. Întotdeauna, când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nataşa Raab, alături de Florin Busuioc, internaţi în spital. Declaraţii incredibile de pe patul suferinţei: ”În fiecare seară murim câte un pic”

Actrita Natasa Raab, "Coana Chiva" din reclame, a rabufnit: "Mi se face rau cand vad atata prostie! Asta e cancerul nostru, PROSTIA si RAUTATEA gratuita!" |...

Actrita Natasa Raab, "coana Chiva" din reclame, a dat de necaz: "Adu-mi ghetele, te rog frumos, omule, nu face rau, ca rau vei aduce!"

Ioana și Ilie Năstase au decis să divorțeze

Nenorocirea care va lovi crunt România! Urmează cea mai mare fraudă. Va fi un scandal imens

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Se naște"alianța imposibilă"! Vechii dușmani se împacă de frică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies