Cocaină în valoare de 20.000 de euro distrusă în totalitate de mistreți. Unde era ascunsă și cum a ajuns acolo

Cocaină în valoare de circa 20.000 de euro a fost distrusă de porcii mistreți, într-o pădure din Italia. Drogurile au fost îngropate într-o pădure de lângă Toscana pentru a fi la loc sigur.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Traficanții de droguri au fost distruși când au mers la locul în care era îngropată cocaina și au văzut că fuseseră distruse de mistreți. 

Citeste si: Amna, dezvăuiri în premieră la ”Secrete de vedete by Claudia Pavel”, live pe kfetele.ro! ”Ziua eram traducătoare, noaptea cântam în cafenele”

Citeste si: O elevă de 12 ani din Buzău a distribuit o fotografie cu colega ei de bancă într-o ipostază indecentă! Ce spune directorul școlii

Citeste si: Atac armat în această dimineață! Daniil și-a împușcat mortal colegul de clasă și a rănit grav alți trei, înainte de a se sinucide! Tragedia a avut loc în aceată dimineață

Cocaină în valoare de 20.000 de euro distrusă în totalitate de mistreți. Unde era ascunsă și cum a ajuns acolo 

Traficanții au ascuns cocaina în pădure tocmai pentru a fi la loc ferit de autorități, însă când au descoperit că este distrusă au uitat un detaliu foarte important. Traficanții au vorbit la telefon despre această întâmplare, iar poliția care îi suspecta i-a interceptat, scrie The Independent, citat de Mediafax. 

Ei s-au plâns că porcii mistreți au descoperit cocaina, au călcat-o în picioare și nu a mai rămas nici măcar un gram. 

Potrivit publicaţiei italiene IL Tirreno, traficanţii vindeau circa 2 kilograme de cocaină în fiecare lună în baruri şi cluburi de noapte din zona oraşelor Arezzo şi Siena. O anchetă cu privire la activităţile grupului fusese lansată de către autorităţile italiene după uciderea unui tânăr albanez, în vârstă de 21 de ani, în mai 2019.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate