COD GALBEN de CEATA in aproape toata tara! Vezi judetele afectate

Administraţia Naţională de Meterologie a emis, sâmbătă, mai multe atenţionări COD GALBEN de ceaţă valabile în mai multe judeţe din Muntenia şi Oltenia.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereIntre orele 7:00 şi 10:00, pe arii extinse din sudul judeţelor Dâmboviţa şi Prahova şi local în judeţele Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa,  Buzău şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti (mai ales zona periferică), se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m. De asemenea, mai multe drumuri naţionale şi autostrăzile A1 şi A3 vor fi afectate.

Poliţiştii sfătuiesc şoferii să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie reglate corespunzător.

De asemenea, în cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate