Cod galben de vant si ninsori pentru 11 judete din tara!

Autor: A.M.
Meteorologii au emis duminica avertizari cod galben de ninsori si vant puternic pentru zonele de munte ale judetelor Mehedinti, Gorj, Valcea, Neamt, Suceava, Bistrita Nasaud, Maramures, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita. De asemenea, pentru judetele Vaslu si Galati sunt semnalate precipitatii, lapovita si depuneri de polei.
 
 
Pentru Mehedinti, Gorj si Valcea, codul galben a intrat in vigoare la ora 8:00 si este valabil pana la ora 14:00, fiind anuntate intensificari ale vantului in zona montana inalta.
Vantul va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 80-90 km/h viscolind ninsoarea sau spulberand zapada si determinand scaderea vizibilitatii.

 

 
In Neamt si Suceava, tot pana la ora 14:00, la altitudini de peste 1700 m, vantul va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 90..100 km/h, spulberand si viscolind zapada. In zona montana inalta a judetelor Bistrita Nasaud si Maramures, la altitudini de peste 1700 m, vantul va prezenta intensificari care la rafala vor atinge si depasi 70...90 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii. Codul galben pentru acest judete este valabil pana la ora 11:00.
 
Tot pana la ora 11:00, zonele de munte ale judetelor Buzau, Prahova, Arges si Dambovisa sunt sub cod galben, cu vant care va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 80...90
km/h, spulberand si viscolind zapada, reducand vizibilitatea sub 50 m, la altitudini peste 1.700 de metri. Pentru Vaslui si Galati, meteorologii anunta local precipitatii slabe, sub forma de ploaie si lapovita, care vor favoriza depuneri de polei.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

A fost cutremur! L-ai simtit?

Opt judete din tara sub cod galben de vant puternic si ninsori!

Ana Mocanu nu mai arata asa! Vedeta s-a intors in Romania si si-a schimbat look-ul

Selly, luat la rost de către Mircea Badea, după ce a fost amendat: „Există manelotecă”

SUPER COMOARA României de care s-a ales praful. Era considerată al doilea tezaur al țării

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Șapte greșeli al părinților care pot afecta grav dezvoltarea copiilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies