Cod galben de viscol în orele următoare! Care sunt zonele vizate!

Moş Nicolae aduce un cod galben de viscol, întrucât meteorologii au emis o avertizare ce este valabilă în zona de munte a judeţelor Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Suceava, în orele următoare.

Autor: T.S.
 
Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie sunt în vigoare două atenţionări nowcasting de viscol, ce sunt valabile în orele următoare în zona de munte a judeţelor Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Suceava.
 
Astfel, în până la ora 14:00, în Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, la altitudini de peste 1.700 m, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge şi depăşi 90-100 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând ninsoarea şi diminuând vizibilitatea.

 

De asemenea, până la ora 13:00, în zona de munte a judeţului Suceava, se vor semnala ninsori însoţite de vânt, cu viteze la rafală de peste 90...100 km/h, spulberând şi viscolind zăpada, care vor determina scăderea vizibilităţii sub 100 m. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies