Cod GALBEN in sudul Romaniei

novalue

novalue

Hidrologii au emis noi avertizări cod portocaliu şi galben de inundaţii pentru trei judeţe din sudul ţării.
Potrivit hidrologilor, a fost emisă avertizare cod galben în intervalul 12.12.2014, ora 14:00 – 13.12.2014, ora 12:00 pe râul Vedea pe sectorul aval confluenţă Teleorman (judeţul Teleorman) şi pe cursul inferior al râului Teleorman (judeţul Teleorman).

O avertizare COD PORTOCALIU este valabilă în intervalul 12.12.2014 ora 14:00 – 14.12.2014 ora 16:00 pe râurile Călmăţui şi afluentul său Urlui – cursuri mijlocii şi inferioare (judeţul Teleorman), Neajlov – sector aval Vadu Lat (judeţul Giurgiu), Glavacioc (afluent al Neajlovului – judeţul Giurgiu), Sabar curs inferior (judeţele Giurgiu şi Ilfov).

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies