Stiri

COD PORTOCALIU de vant puternic si ninsori viscolite in centrul tarii! Meteorologii au emis si cod galben pentru alte cinci judete

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, joi, o atenţionare cod portocaliu de vânt puternic, ninsori viscolite şi zăpadă spulberată, pentru mai multe judeţe din centrul ţării şi pentru judeţul Tulcea. Alte zone din estul ţării sunt sub atenţionare cod galben.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


COD PORTOCALIU de vant puternic si ninsori viscolite in centrul tarii! Meteorologii au emis si cod galben pentru alte cinci judete
Potrivit ANM, joi, la ora 17, a intrat în vigoare o atenţionare cod portocaliu pentru zona Carpaţilor Meridionali şi Carpaţii de Curbură, unde se va semnala vânt puternic, iar zăpada va fi troienită.

 

De asemenea, este vizat şi judeţul Tulcea.

 

Potrivit meteorologilor, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, viteza vântului la rafală va depăşi 80…90 km/h, iar pe creste se vor mai atinge 100 – 120 km/h troienind zăpada. În judeţul Tulcea vor mai fi rafale ale vântului de 80…90 km/h, temporar va ninge şi va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusă.

 

Atenţionarea este valabilă până vineri, la ora 23.

 

Este în vigoare şi o atenţionare cod galben, valabilă până joi la ora 1:00, fenomenele vizate fiind de intensificări susţinute ale vântului, zăpadă spulberată în judeţele Vaslui, Vrancea, Galaţi, Brăila şi Constanţa.

În a doua parte a nopţii şi în Carpaţii Meridionali, Carpaţii de Curbură şi în judeţul Tulcea vor mai fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală, în general, între 60 şi 80 km/h, spulberând zăpada.

 

sursa: mediafax.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune