Codin Maticiuc a ales numele viitorilor sai copii! Sunt 100% autentice!

Codin Maticiuc, fostul crai de Dorobanti, devenit scriitor, actor si simbol al generatiei sale, a dezvaluit numele pe care le vor purta copiii sai!

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere

Desi in acest moment este singur si nu este implicat intr-o relatie serioasa, Codin Maticiuc stie clar ca intr-o zi va deveni tata. Si nu orice fel de tata, ci tata de baiat si de fata, doi copii a caror nume le-a ales deja. (Codin Maticiuc plin de sange) 

Dezvaluirea a fost facuta de Codin Maticiuc intr-o postare publica, unde artistul a spus ca s-a gandit atat de intens la momentul in care va deveni tatat incat, a ales si numele pe care le vor purta copii sai.

“Pe baiatul meu il va chema Ion si pe fata mea Smaranda. Stiu ce o sa zici. Nu vreau sa aud. Asta va fi singura noastra cearta. Vreau sa ii crestem in Romania si sa ii botezam ortodox. Nu cred ca intamplator m-a lasat cineva pe aici”, a spus Codin Maticiuc.

Iata postarea integrala a lui Codin Maticiuc

“Nu ma cunosti.

 

Poate ca nu ma cunosc nici eu indeajuns. Stiu insa sigur ca sunt genul ala de baiat decent chiar daca aparent sunt extrem de impertinent. E doar de la timiditate pe care doar asa am gasit sa mi-o inving, p…..u-ma contra vantului.

 

Sunt genul ala care se sfarseste cand un animal sufera si se intreaba mereu de ce le iubeste mai mult decât pe oameni. Oricum sunt genul care pleaca de la “nevinovat pana la proba contrarie” si desi m-am mai ars eu continui sa cred in semeni.

 

Sunt baiatul acela care asculta Nickelback si traieste pe Sam Hunt.

 

Am grija de copii, cat de mult pot. Mi-e mai mila de batrani si nu stiu daca nu e doar frica. Am destule si bantui printre oameni care nu au nimic doar ca sa-mi amintesc cat sunt de fericit. Tai bucati din mine si le impart cu zambet.

 

Nu spun aproape niciodata “te iubesc”. Ti l-as spune zilnic din gest in fapt sau cu biletele ascunse prin hainele tale parfumate.

 

Sa stii ca vara te-as scoate afara cand ploua si toamna te-as obliga sa calci pe frunzele cazute in parc.

 

Sunt afemeiat si recunosc. Macar nu mai mint. M-am lasat in 2005. Visator, romantic, cautator. Cand am sa gasesc ce caut am sa ma opresc. Lasa-ma sa ma opresc la tine.

 

Urasc din tot sufletul tupeistii, frigul, incultii, sparanghelul si Coalitia pentru familie.

 

As fi un tata bun, sa stii ca nu am vreo indoiala. Pe baiatul meu il va chema Ion si pe fata mea Smaranda. Stiu ce o sa zici. Nu vreau sa aud. Asta va fi singura noastra cearta. Vreau sa ii crestem in Romania si sa ii botezam ortodox. Nu cred ca intamplator m-a lasat cineva pe aici.

 

Iubesc noaptea aproape cat am sa te iubesc si pe tine. Am sa te tin treaza pana tarziu sa vezi cum se asterne intunericul. Aduce liniste si tie o sa-ti aduca povesti tesute in mintea mea bolnava. Si daca adormi, sa nu-ti fie teama. Eu am sa te veghez si am sa scriu ce va fi, ca sa gasesti la desteptare.

 

Imi place sa stau singur si totusi urasc linistea din dormitor. Vreau sa fii tu acolo si peste noi sa intre toate sufletele de care noi avem grija. Nu vreau sa mai sune alarma", a scris Codin Maticiuc. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate