Codin Maticiuc a fost în sala de nașteri! Mărturisirile emoționante ale ”Craiului de Dorobanți”

Codin Maticiuc este și mai fericit acum, după ce a devenit pentru prima oară tătic. A făcut declarații emoționante!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Fostul ”Crai de Dorobanți”, acum, Codin Maticiuc, a făcut declarații emoționante despre nașterea fiicei sale, Smaranda. Actorul a luat parte chiar la moment, în sala de nașteri, în Miami, acolo unde iubita lui a născut o fetiță perfect sănătoasă.

”A fost un moment foarte emoționant, mai ales că îmi doresc un copil de foarte multă vreme, de la vârsta de 23 de ani. Cred că e normal să fii emoționat, cred că orice om are emoții când primește ceva, și mai ales când își dorește acel ceva foarte mult. A fost emoționant și pentru că am fost acolo. Am fost în sală când s-a născut. A fost un moment de-a dreptul special”, a declarat Codin Maticiuc pentru Cancan.

fara descriere

Citeste si: Ce i-a spus Codin Maticiuc tatălui său, după ce și-a luat fetița în brațe, la maternitate

Citeste si: Codin Maticiuc a devenit tată! Primele imagini cu el și fetița lui și o declarație emoționantă

Citeste si: Codin Maticiuc a susținut-o pe Simona Halep la Miami! ”Să revenim la ce mă doare”

Codin Maticiuc nu dorește să se căsătorească

Codin Maticiuc a mărturisit că nu dorește să se căsătorească: “Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a spus el pentru revista Viva!

Ce nume a ales Codin pentru fiica lui

Iubita lui Codin Maticiuc a adus pe lume o fetiță. Cei doi au numit-o Smaranda! Micuța s-a născut în Miami: „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate