Codin Maticiuc, despre ”botezul„ fiicei! Craiul de pe Dorobanți vrea să meargă cu fiica lui în cluburi: ”Sper să-i chinuie pe toți așa cum m-au chinuit femeile pe mine”

Codin Maticiuc a vorbit despre ”petrecerea” de ”pomină” a viitoarei fiice, care se va naște în aprilie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Codin Maticiuc a vorbit despre ”botezul” fiicei sale, care se va naște în luna aprilie a acestui an, într-un club exclusivist din Capitală. Craiul de pe Dorobanți este foarte fericit că va deveni tătic pentru prima oară, mai ales că își dorește acest lucru încă pe vremea când avea 23 de ani.

”Mi-am dorit să fiu tată de foarte mult timp, de la 23 de ani îmi doresc treaba asta și se va întâmpla în curând, Doamne ajută! Sper să fie bine, să fie sănătoasă. Vestea am primit-o la telefon. Am primit-o cu bucurie și cu emoție. A fost ca pe lucrul acela pe care-l aștepți. Când îți dorești ceva foarte mult și parcă nu mai vine, la un moment dat, când se întâmplă, aproape că nu îți vine să crezi”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru Cancan.

Citeste si: Horoscop zilnic : Horoscopul zilei pentru JOI 31 IANUARIE 2019. Final de luna cu Saturn si Neptun!

De asemenea, Codin Maticiuc a mai vorbit și despre lucrurile în comun pe care le are cu mama copilului său, care se va naște în luna aprilie. Craiul de pe Dorobanți susține că au în comun același set de valori.

fara descriere

„Mama copilului meu este o tipă pe care eu o consider foarte potrivită să fie mama copilului meu. Acest lucru pentru mine e foarte important. Pentru mine e important că ea are același set de valori ca și mine, este o femeie în regulă și așa mai departe. Pentru mine lucrurile sunt foarte, foarte importante. Există un numitor comun între noi doi și asta contează.

Citeste si: Șoc pe pârtie! Ralflo a apărut cu gleznele goale la -10 grade! VIDEO EXCLUSIV

Noi am trăit la un moment dat o chestie, o poveste de dragoste frumoasă care a început cu mai mulți ani în urmă. Eu sunt ușor de cucerit, vă spun cinstit. Dacă îmi arată un picior, o gambă, mă ia capul imediat. Nu a fost greu să mă cucerească. Eu mi-am dorit foarte mult un copil, dar așa că… de câte ori am planificat, am încercat ceva, nu a ieșit și a venit așa din senin. Pur și simplu nu a fost o planificare, un stil cu calendarul. Nu, nu a fost planificat. Dar, când e să vină, vine”, a mai spus Codin.

Citeste si: Cât de bogat este Ricardo de la „Puterea dragostei”! Vezi ce avere deţine familia sa!

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc a mărturisit că nu se va lăsa de mersul în cluburi și că vrea să-și ducă fiica într-un club exclusivist din Capitală.

”Sper să-i chinuie pe toți așa cum m-au chinuit femeile pe mine. Pe mine m-au chinuit rău, frățioare! N-am nicio problemă, sper să-i terorizeze efectiv pe toți. Sigur, 100% o să merg cu ea (cu fetița lui, n.r.) la LOFT din mai multe motive. LOFT-ul o să existe și o să fie tot pe metereze și eu nu o să mă las de treaba asta cu cluburile. Când ea o să pășească timid, eu o să fiu beat la o masă. Clar, așa se va întâmpla”, a adăugat, cu sinceritate, Codin Maticiuc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate