Codin Maticiuc l-a luat la misto pe iubitul Madalinei Ghenea, Matei Stratan: “Spuneam ca mi se pare genul ala inalt, frumos, destept si cool. Mi-am dat seama ca e doar inalt”

Dupa ce l-a cunoscut la o petrecere pe Matei Stratan, Codin Maticiuc l-a luat la misto pe iubitul Madalinei Ghenea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Dupa ce l-a intalnit intr-un club de noapte din Cluj-Napoca, Codin Maticiuc l-a luat la misto pe iubitul Madalinei Ghenea. Maticiuc a petrecut cateva zile la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), acolo unde a venit si Madalina Ghenea, care a fost prezentatoare. Ghenea a fost insotita si de iubitul ei, Matei Stratan, cei doi intalnindu-se cu Maticiuc la o petrecere organizata de o televiziune de film. “Săptămâna trecută am fost la Cluj, la TIFF. Au fost trei zile nebuneşti in care am alergat între proiectiile de filme, mese, întâlniri şi ceva petreceri seara”, a postat Codin Maticiuc. (vezi cum l-a innebunit Madalina Ghenea pe Codin Maticiuc)

Codin Maticiuc l-a luat la misto pe iubitul Madalinei Ghenea.: "A venit si petrecerea de care va vorbeam"

„Petrecerea care contează la TIFF este cea de la HBO, celelalte sunt la ani lumina distanţă. Anul asta petrecerea asta a fost mai tare ca oricând dar şi mai greu de intrat decât de-obicei. Va jur ca invitaţiile se dădeau mai pe sub mâna decât gramul de cox şi cu şoapte de genul “baga-le repede sa nu vadă lumea”. Ceilalţi organizatori de petreceri din alte seri răspândeau zvonuri ca la petrecerea lor s-ar putea sa se dea invitaţii pentru asta de la HBO doar ca sa vina lumea. Joi seara a venit şi petrecerea de care va vorbeam unde vine everybody who’s anybody din industrie”, a mai scris Maticiuc.

Codin Maticiuc l-a luat la misto pe iubitul Madalinei Ghenea: "Am zarit-o si pe Madalina Ghenea cu gagicu’"

Recent, Codin Maticiuc l-a luat la misto pe iubitul Madalinei Ghenea. „Am băut mult. Vodca mere ca de-obicei, de la bar, deşi nu cred ca era Gray. DJ au fost doi băieţi care înţeleg ca puneau la Expirat, foarte buni. Am avut onoarea sa păzesc geaca Rodicăi Lazar şi apoi sa aflu spre dimineaţa ca ne cunoastem de o suta de ani. Toţi regizorii erau acolo, actorii şi alţii care fac parte din aceasta industrie. Am zărit-o şi pe Madalina Ghenea cu gagicu’ despre care ştiţi ca spuneam ca mi se pare genul ala înalt, frumos, deştept şi cool. Mi-am dat seama ca e doar înalt”, a incheiat Codin Maticiuc.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate