Codin Maticiuc, mărturii emoționante! Ce s-a întâmplat în biserica în care și-a creștinat fetița

Codin Maticiuc și-a creștinat fiica în weekendul care a trecut.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Codin Maticiuc și-a luat în serios rolul de tătic. În weekendul care a trecut, vedeta și-a creștinat fiica, pe Smaranda.

Puțini știu acest detaliu, însă afaceristul și-a botezat fetița, pe Smaranda, chiar în biserica pe care tatăl lui a construit-o. Povestea bisericii a împărtășit-o cu prietenii din mediul virtual. La botez au luat parte doar familia și prietenii apropiați.

Citeste si: Codin Maticiuc şi-a botezat fetiţa în weekend. Imagini de la creştinarea micuţei Smaranda

Citeste si: Codin Maticiuc a fost în sala de nașteri! Mărturisirile emoționante ale ”Craiului de Dorobanți”

"Ea a început la moartea bunicii mele din partea tatălui. Dorința ei a fost să fie îngropată în satul în care s-a născut, satul Livezi. Tatăl meu i-a îndeplinit această dorința și după slujbă s-a adresat preotului de acolo. I-a propus să construiască o mini cantină acolo, lângă biserică, să angajeze două femei și să dea de mâncare oamenilor sărmani din zonă, tatăl meu urmând să trimită bani săptămânal pentru a susține acest proces. Preotul a refuzat. I s-a părut mult de muncă și multă responsabilitate. A cerut însă 2000 de lei. Tatăl meu i-a dat banii dezamăgit.

Citeste si: Ce i-a spus Codin Maticiuc tatălui său, după ce și-a luat fetița în brațe, la maternitate

A plecat de acolo spre București și a cumpărat un ziar. Acolo a citit despre un preot din cartierul Titan care se chinuie singur să ridice o biserică. (...) Au făcut împreună câteva dependințe în jurul bisericii în scop strict social. (...) Anii au trecut și la un moment dat preotul și-a văzut prietenul abătut. L-a întrebat ce are, tată nu a vrut să-l încarce. El a insistat și tată i-a povestit cum o construcție de a noastră fusese oprită de un proces civil (...). Când preotul a aflat numele acesteia a pus mâna pe telefon. În jumătate de oră, doamna respectivă era la biserică. Era enoriașa la Sfântul Ilie. I-a mulțumit tatălui meu că a construit-o și și-a retras de îndată acțiunea din instanță. Tatăl meu a amuțit. Minunile există. Este doar alegerea noastră dacă le vedem sau nu", a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate