Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani, la aceeaşi petrecere, la scurt timp după replicile de război de pe Facebook! Ce s-a întâmplat

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani s-au certat prin intermediul reţelelor de socializare din cauza unei postari a lui Codin despre Margherita, despre care a spus că este foarte urâtă din cauza operaţiilor estetice făcute.

Viorica de la Clejani a răbufnit şi l-a ameninţat şi jignit pe Maticiuc. Săptămâna trecută, cei doi au fost la aceeaşi petrecere. Viorica a povestit într-o emisiune că a avut noroc Codin că ea nu l-a recunoscut, altfel l-ar fi bătut.

"Am cântat duminică la o petrecere şi l-a ferit Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, l-a apărat. I-am spus că este un dop, un gras mic cu un penis mic. Dacă-l prind eu îl bat. Este primul om pe care-l bat. Ai scăpat duminică, că eu nu te-am văzut. Toată lumea mi-a spus că eşti acolo, dar eu nu te-am recunoscut. Toată lumea se uita la mine, pe tine cine să te vadă?”, a spus Viorica de la Clejani.

„Familia este mai presus de orice. E normal ca noi să ne apăram copiii atunci când sunt atacaţi. Vorbeşti de ei, te iei de noi. A fost un mesaj ca să se înţeleagă poziţia noastră”, a declarat şi Ioniţă de la Clejani în aceeaşi emisiune.

Margherita nu s-a supărat pe Codin

Codin Maticiuc a fost jignit şi ameninţat de Viorica de la Clejani, dar Margherita nu s-a supărat.

"Ca să vedeţi că sunt băiat corect până la capăt va postez aici şi mesajul primit de la Margherita. Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga in pământ de ruşine după ce tu ai scris nişte mizerii (chiar dacă adevărate dar totuşi nişte mizerii care fac rău). Aşa că sunt corect şi vă arăt şi mesajul ei cu care m-a lovit efectiv.

Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine ca a crescut o fată foarte cool pe reacţii”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea a făcut anunţul! Cine sunt concurenţii săptămânii la "Puterea dragostei". Adrian a avut o reacţie halucinantă

Astăzi se aprind luminiţele de sărbători în Capitală! Începe şi Târgul de Crăciun

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies