Codin Maticiuc socheaza: "In luna a noua s-a infiintat la mine si mi-a cerut sa o f... cu bestialitate pentru a-i provoca nasterea!". Afaceristul, legenda cluburilor de noapte bucurestene, si-a lansat o carte

Sub scutul intitulat "pamflet" si, bineinteles, "orice asemanare cu personaje si fapte reale

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereScriitorul, un nume de referinta in "high class-ul" Capitalei, descrie, cu lux de amanunte si unele partide de sex memorabile. Nu ca-n "Cele 50 de umbre ale lui Grey", roman erotic care a creat isterie pe intreg mapamondul, dar nici cu perdea, ca-n romanele lui Danielle Steel.

Personajul principal al cartii "Consumatorul de suflete" povesteste, printre altele, relatia sexuala cu o femeie gravida cu alt barbat.

"...nu se incadra la victimele de top. Lucrul acesta din urma s-a schimbat drastic atunci cand a ramas gravida cu avocatul si mai cu seama de cand el si-a parasit nevasta si s-a mutat cu ea, pentru a incepe de la zero. Deja atentia mea se indrepta asupra ei. Ma atrageau cumplit formele ei, si mai ales cea a pantecului. Stiu, stiu: animal. I-am simtit nevoile care salasluiau in creier si in inima, dar si in vagin, si m-am adresat lor cu atentie si meticulozitate. Era plina de dorinta si ma dorea de mult, dar s-a scuturat cu greu de haine la prima intalnire. Pe masura ce am facut-o sa se simta in largul ei, au venit si orgasmele, din ce in ce mai puternice si mai rapide. Dintr-a sasea luna de sarcina pana intr-a noua. Din luna a opta n-am mai foloist decat penetrari anale si orale. Asta pana in luna a noua cand s-a infiintat la mine acasa si mi-a cerut sa o f.. cu bestialitate pentru a-i provoca nasterea. Zis si facut, am intins-o pe o parte si am penetrat-o in vaginul care-mi parea extrem de stramt. o mangaiam cu mana stanga pe burta in care copilul se zbatea cu putere, parca stiind ce-i fac mamei si protectoarei lui.", este un pasaj din cartea "Consumatorul de suflete".

La inceputul creatiei lui Maticiuc, acesta isi face o scurta prezentarea, unde mentioneaza si care sunt gusturile sale in materie de actrite de la Hollywood. "Sun fan declarat Megan Fox, dar ma masturbez la Pamela Anderson", recunoaste autorul.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate