Codin Maticiuc, surprins de fiica lui cea mare, Smaranda. Actorul a postat totul pe rețelele de socializare: ,,Îmi dădeau speranță să fiu fericită”

Codin Maticiuc a rămas fără cuvinte de gestul făcut de fiica lui mai mare.

Autor: Elena Stan

In articol:

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai cunoscute nume ale showbiz-ului românesc. Acesta poate spune că este împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră frumoasă, dar și o familie cu care se poate mândri și care îi este tot timpul alături.

Recent, Smaranda, fiica vedetei, l-a lăsat fără cuvinte pe tatăl lui.

Citește și: Codin Maticiuc, în dubiu! Lucrul pe care nu ține neapărat să i-l lase moștenire fiicei sale, Smaranda: "Nu o las ca pe un blestem!"

Codin Maticiuc, lăsat fără cuvinte de către fiica lui

codin maticiuc, actor, surprin, smaranda, rețele de socializare

Codin Maticiuc și Smaranda

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Codin Maticiuc este un familist convins și încearcă mereu să petreacă cât mai mult timp cu persoanele cele mai importante din viața sa. Actorul este tată a doi copii pe care îi iubește foarte mult și se mândrește cu ei. Smaranda, fiica cea mare a actorului, și-a lăsat tatăl fără cuvinte la numai aproape patru ani. Bărbatul a postat pe rețelele de socializare ceea ce a spus fetița în timp ce stătea și privea pe geam afară.

Se pare că aceasta era foarte îngrijorată cu privire la florile care stăteau în frig afară, spunând că ele erau cele care îi dădeau speranțe să fie fericită.

„Smaranda, la 3 ani și 9 luni, privind afară pe geam. Citatul este exact, nu este nimic adăugat sau omis. «Uite cum bate vântul fără frunze, e iarnă. Și e frig. Și toate florile mele au pierit, florile mele colorate care-mi dădeau speranță să fiu fericită în fiecare dimineață, frumoasele mele, iubitele, micuțele mele, speranțele mele… Cred că le-a durut frigul»”, a

scris actorul.

Citește și: De la cine a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată? Artista nu a dat de înțeles nimic la filmări: "Ascunde foarte bine"

Moștenirea pe care Codin Maticiuc vrea să i-o lase fiicei sale

În urmă cu ceva timp, Codin Maticiuc a vorbit despre moștenirea pe care ar vrea să i-o lase Smarandei, asta numai dacă și ea va dori acest lucru. Celebrul actor își dorește ca fiica lui să continue ceea ce el a început, mai exact renovarea și construirea de spitale, dar în același timp nu vrea ca acest lucru să fie o povară pentru ea.

Dacă vrea să îl continue. Nu aș vrea să las moșteniri care să atârne ca o piatră de moară. Nu o las ca pe un blestem. O las, dacă vrea să o facă, să o facă. Eu sper ca până când fata mea se face mare, adică în 30 de ani, noi să fim nu perfecți cu spitalele, dar pe un drum mult mai bătătorit. Dacă nu se întâmplă în 30 de ani pentru mine e o înfrângere. Cred că în 30 de ani pot să schimb o legislație, să fac niște mișcări care să conteze și să nu mai fie atât de multă nevoie. Mă rog, ce o să vrea ea”, a mărturisit Codin Maticiuc, conform Ego.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adi de la Vâlcea a făcut anunțul despre retragerea din muzică: ,,E și vârsta și deja se simte”

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

„Care e tatăl copilului?” Simina Loica, luată la rost după ce a apărut imaginea pe rețelele de socializare. Fanii nu mai înțeleg ce se întâmplă în viața ei: „Acum e cu prietenul...

Ruby își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Bunica acesteia i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant: ,,Ești cea mai scumpă floare”

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

„Care e tatăl copilului?” Simina Loica, luată la rost după ce a apărut imaginea pe rețelele de socializare. Fanii nu mai înțeleg ce se întâmplă în viața ei: „Acum e cu prietenul...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies